Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitateRoxana Nemeș răspunde după ce a fost umilită de Cristi Mitrea în...

Roxana Nemeș răspunde după ce a fost umilită de Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Roxana Nemeș răspunde după ce a fost umilită de Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Într-un recent episod al emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Roxana Nemeș a fost supusă unor umilințe din partea lui Cristi Mitrea, luptătorul MMA. Aceasta a luat atitudine pe internet, exprimându-și dezamăgirea față de comportamentul agresiv al invitatului.

Scandalul a început atunci când Roxana Nemeș a fost invitată în platoul emisiunii după ce a fost eliminată din competiția “Survivor All Stars”. Însă, nu a fost o eliminare obișnuită, ci ea a fost nevoită să părăsească show-ul din motive medicale. În ciuda acestui fapt, Cristi Mitrea a făcut comentarii dure la adresa cântăreței.

Pentru că nu a reacționat în mod acid în timpul emisiunii, Roxana Nemeș a ales să-și exprime părerea pe rețelele de socializare. Prin intermediul unui mesaj pe Instagram, ea le-a cerut fanilor să fie mândri de propria autenticitate și să nu se lase influențați de opinii negative. Aceasta a avut sprijinul urmăritorilor săi, care au felicitat-o pentru atitudinea sa.

  • VEZI AICI imagini VIDEO cu momentul în care Cristi Mitrea o umilește pe Roxana Nemeș: link

Ce a spus, de fapt, Cristi Mitrea despre Roxana Nemeș

În cadrul emisiunii, Cristi Mitrea a avut un discurs derogatoriu în legătură cu prestația Roxanei Nemeș în competiția “Survivor All Stars”. El a afirmat că aceasta nu a adus niciun beneficiu echipei și că a fost o prezență slabă. Mai mult, Mitrea a subliniat faptul că nu înțelege de ce concurenți cu performanțe slabe sunt invitați la un concurs All Stars.

În replică, Roxana Nemeș i-a transmis lui Mitrea că ea nu a decis selecția pentru show-ul respectiv și că a fost aptă din punct de vedere medical să participe. Ea a pus sub semnul întrebării competențele lui Mitrea de a face judecăți asupra reușitelor și eșecurilor în competiție, mai ales că el nu a participat niciodată la “Survivor”.

Cristi Mitrea a răspuns dur, menționând că Roxana Nemeș nu a demonstrat abilități și că nu a fost implicată în activitățile din concurs. El a redus-o doar la aspectul fizic, fără a recunoaște munca și efortul depuse de ea în timpul competiției.

  • VEZI AICI imaginile VIDEO cu momentul în care Roxana Nemeș răspunde umilințelor lui Cristi Mitrea: link

Roxana Nemeș primește susținere de la fani

Răspunsul lui Roxana Nemeș pe rețelele de socializare a adunat numeroase mesaje de susținere din partea fanilor. Aceștia au lăudat atitudinea ei demnă și au criticat comportamentul agresiv al lui Cristi Mitrea. Un admirator al artistei a menționat că Mitrea este doar o “mascotă oribilă” în emisiune și că Roxana Nemeș a dovedit încă o dată bunul simț și educația în fața umilințelor.

  • VEZI AICI reacția fanilor după incidentul din emisiunea lui Cătălin Măruță: link

Concluzii

Incidentul în care Roxana Nemeș a fost umilită de Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță a generat un val de discuții și reacții în mediul online. Cântăreața a ales să răspundă cu demnitate și să își exprime dezamăgirea față de comportamentul invitatului. Prin acest incident, se subliniază importanța unei atitudini respectuoase și a eliminatei judecăți în orice context public.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments