Friday, June 21, 2024
HomeSportRoxana Nemeș, după eliminarea spectaculoasă de la Survivor România All Stars 2024:...

Roxana Nemeș, după eliminarea spectaculoasă de la Survivor România All Stars 2024: Ce planuri îndrăznețe are vedeta?

Roxana Nemeș, după eliminarea spectaculoasă de la Survivor România All Stars 2024: Ce planuri îndrăznețe are vedeta?

Vedeta Roxana Nemeș a oferit detalii exclusive despre viitorul său după eliminarea sa din competiția Survivor România All Stars. Aceasta a dezvăluit că și-a deschis propria afacere, care ar putea aduce venituri considerabile în viitor.

O nouă sursă de venit pentru Roxana Nemeș

După plecarea de la Survivor România All Stars, Roxana Nemeș nu a rămas cu mâinile goale. Aceasta și-a deschis o afacere care poate să-i dubleze sau chiar să-i tripleze veniturile obținute pe parcursul șederii sale în junglă.

Una dintre cheile succesului în afacerea sa este silueta impecabilă pe care o deține. Aceasta îi permite să se implice într-un domeniu care are legătură cu modă și frumusețe.

Elis Marian, un nou start în viață

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale legate de endometrioză, boala de care a fost operată în trecut. Chiar dacă eliminarea sa a fost determinată de precauții legate de sănătate, vedeta s-a declarat mulțumită că nu au fost complicații și că este acum în siguranță.

Mai mult, Roxana Nemeș nu poartă ranchiună colegilor care au propus-o pentru eliminare înainte de plecarea sa. Aceasta și-a respectat rolul sportiv și a jucat în dueluri cu capul sus, fiind conștientă că Survivor România este un joc imprevizibil.

Un nou proiect – costume de baie

Revenind în România, Roxana Nemeș are planuri mari pentru viitor. Una dintre acestea este dezvoltarea propriului brand de costume de baie. Având în vedere că a avut o experiență deosebită la Survivor România, vedeta a ales să investească și finanțele obținute în crearea propriului brand, cu un accent special pe costumele de baie.

Roxana Nemeș a dezvăluit că deja și-a lansat brandul și că poate fi găsit pe site-ul nudobythesea.com. Aceasta a ținut să sublinieze că este bucuroasă să se întoarcă și să se dedice complet afacerii sale.

Viitorul luminos al lui Roxana Nemeș

Roxana Nemeș are toate ingredientele necesare pentru succes în noua sa afacere. Nu doar că este o artistă talentată, dar și-a dovedit abilitățile și în competiția Survivor România All Stars. De-a lungul competiției, Roxana a primit numeroase aprecieri și complimente pentru felul în care îi vin costumele de baie.

Frumusețea, pasiunea și căldura pe care le aduce în această nouă afacere îi oferă toate șansele să aibă un viitor strălucit în lumea modei și frumuseții.

TAGS: Roxana Nemeș, Survivor România All Stars, eliminare, costume de baie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General