Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportRoxana Nemeș a trecut prin operație pentru a trata endometrioza, boala care...

Roxana Nemeș a trecut prin operație pentru a trata endometrioza, boala care i-a afectat posibilitatea de a deveni mamă

Roxana Nemeș a trecut prin operație pentru a trata endometrioza, boala care i-a afectat posibilitatea de a deveni mamă

Roxana Nemeș, concurenta de la Survivor All Stars, a ajuns pe masa de operație pentru a trata endometrioza, o afecțiune care a afectat-o și a împiedicat-o să devină mamă până acum. Frumoasa blondină a povestit deschis despre lupta sa cu problemele medicale și despre cum a trebuit să recurgă la ajutorul medicilor pentru a-și rezolva suferința.

O suferință ce a dat dureri de cap Roxanei Nemeș

Roxana Nemeș a fost nevoită să caute ajutorul medicilor din cauza endometriozei, suferință care a dat dureri de cap participantelor de la Survivor All Stars. Această afecțiune afectează din ce în ce mai multe femei și nu a trecut-o cu vederea nici pe celebritate. Pentru a face față acestei probleme, Roxana a apelat la o intervenție chirurgicală, după ce a participat pentru prima oară în show-ul din Republica Dominicană.

“Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție.” – a mărturisit Roxana Nemeș pentru ezs.ro.

Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor. Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină.” – a adăugat Roxana Nemeș, încurajând femeile să fie atente la sănătatea lor.

Aceasta a mărturisit că endometrioza a fost într-un stadiu mic și nu afecta neapărat o sarcină, însă îi provoca dureri cronice care îi afectau calitatea vieții. Prin urmare, a luat decizia de a recurge la operație pentru a rezolva problema și a-și îndeplini dorința de a deveni mamă.

Descoperirea endometriozei și decizia de a se opera

Roxana Nemeș a aflat că suferă de endometrioză prin intermediul unui control medical de rutină, după ce a trăit o perioadă lungă de timp cu dureri intense. Aceasta a luat medicamente pentru a ține sub control simptomele afecțiunii în timpul emisiunii Survivor România, dar mai târziu a decis că o intervenție chirurgicală ar fi cea mai bună soluție pentru ea.

Recuperarea după operație nu a fost dificilă pentru Roxana Nemeș, iar acum se simte bine și este recunoscătoare pentru faptul că a putut rezolva suferința cauzată de endometrioză. Concurenta de la Pro TV își dorește cu ardoare să devină mamă și a luat această decizie pentru a-și crește șansele de a avea un copil în viitorul apropiat.

Roxana Nemeș nu este singura celebritate care a trecut prin această suferință. Alte personalități publice, precum Roxana Hulpe, Alexandra Ungureanu și Vlăduța Lupău, au vorbit deschis despre experiențele lor cu endometrioza. După recuperarea lor după intervenție, acestea au reușit să devină mame, demonstrând că există speranță și că tratamentul și intervenția chirurgicală pot aduce rezultate pozitive.

Dacă și tu te confrunți cu simptome ale endometriozei sau ai probleme de fertilitate, este important să consulți un medic specializat pentru a primi ajutor și sfaturi potrivite. Este esențial să ai grijă de sănătatea ta și să cauți soluții pentru a-ți îndeplini dorința de a deveni mamă.

TAGS: endometrioza , Roxana Nemeș, fertilitate, tratament endometrioza

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments