Monday, July 22, 2024
HomeActualitateRoxana Ciuhulescu, O Nouă Transformare: Implant și Lifting Mamar - Decizia Care...

Roxana Ciuhulescu, O Nouă Transformare: Implant și Lifting Mamar – Decizia Care a Schimbat Totul

Roxana Ciuhulescu, O Nouă Transformare: Implant și Lifting Mamar – Decizia Care a Schimbat Totul

Recent, Roxana Ciuhulescu a trecut printr-o intervenție chirurgicală de implant și lifting mamar. Vedeta în vârstă de 45 de ani a ales să facă această schimbare după ce a fost nemulțumită de aspectul bustului său, afectat de două sarcini și perioade de alăptare.

După operație, Roxana a declarat că este extrem de mulțumită de rezultat și de revenirea formei și fermității bustului său, care i-a readus încrederea în sine după ani de nemulțumire.

Roxana Ciuhulescu: Mândră de Transformarea Sa și de Rezultatele Obținute

Vedeta a explicat că decizia de a recurge la această intervenție a venit din dorința de a avea un bust mai ferm și armonios, fără a urmări un standard de frumusețe impus de societate, ci doar pentru a se simți bine în propria piele.

„Nu îmi doream să devin o bombă sexy, ci doar să am un bust mai ferm și să mă simt bine în pielea mea. Sunt extrem de mulțumită de rezultat și de cum arăt acum”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pe rețelele sociale.

Roxana Ciuhulescu la Pro TV: O Prezență Controversată și O Transformare Care O Face Fericită

Vedeta a apărut recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, purtând un corset foarte decoltat ce evidenția rezultatele transformării sale. Roxana a subliniat faptul că această schimbare i-a adus nu doar o transformare fizică, ci și o stare de bine și încredere în sine.

„Sunt feminină, mă simt bine în pielea mea și această transformare mă face fericită. După ani de așteptare, am luat decizia de a face această schimbare și sunt extrem de mulțumită de alegerea făcută”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii.

Roxana Ciuhulescu în Playboy: Experiențe Trecute și Regrete

Într-un interviu recent acordat pentru Fanatik, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre experiența sa în revista Playboy din anul 2001, unde a pozat complet dezbrăcată. Vedeta a recunoscut că, deși pe vremea acelui shooting era o tentație pentru ea și i-a adus beneficii financiare, acum, la 44 de ani, nu și-ar mai dori să repete acea experiență.

„Playboy a fost o experiență ce mi-a afectat parcursul, dar acum, în altă etapă a vieții mele, nu aș mai alege să fac același lucru. Acele clipe au fost o lecție, dar acum mă concentrez pe transformările pozitive și pe bunăstarea mea mentală și fizică”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

TAGS: Roxana Ciuhulescu, implant mamar, lifting mamar, operație estetică
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General