Monday, June 24, 2024
HomeSportRonald Araujo poate semna un nou contract cu Barcelona, în timp ce...

Ronald Araujo poate semna un nou contract cu Barcelona, în timp ce Roberto De Zerbi este în discuții pentru a prelua echipa

Ronald Araujo poate semna un nou contract cu Barcelona, în timp ce Roberto De Zerbi este în discuții pentru a prelua echipa

Joan Laporta, președintele Barcelonei, a avut o întâlnire cu reprezentanții lui Roberto De Zerbi pentru a discuta posibilitatea ca antrenorul italian să preia echipa în sezonul următor. De Zerbi, în prezent antrenor la Brighton, a primit aprecieri din partea lui Laporta și acesta a început negocierile pentru a-l aduce pe italian la Barcelona.

În timpul discuțiilor, s-a discutat și despre prelungirea contractului lui Ronald Araujo, fundașul în vârstă de 24 de ani care s-a impus rapid la echipă și este considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume. Cota sa a ajuns la 70 de milioane de euro, iar oficialii catalani doresc să rezolve din timp problema unui nou contract pentru a-l asigura pe Araujo în continuare.

Roberto De Zerbi, în vârstă de 44 de ani, are un contract valabil până în 2026 cu Brighton, dar există șanse ca acesta să fie convins să încheie mai devreme aventura în Premier League și să se alăture echipei catalane. Laporta este impresionat de rezultatele obținute de De Zerbi la Brighton și de stilul de joc al formației sub comanda sa.

Însă bara este ridicată pentru aducerea lui De Zerbi, deoarece Liverpool este una dintre echipele interesate de antrenorul italian. Barcelona trebuie să plătească o compensație către Brighton și să concureze cu ofertele altor cluburi pentru a-l aduce pe De Zerbi. Cu toate acestea, opțiunea De Zerbi rămâne pe placul lui Laporta, care este dornic să aducă un antrenor cu experiență și un stil de joc ofensiv la echipa sa.

Pentru postul de antrenor, oficialii catalani au luat în considerare și alte variante. Hansi Flick, fostul antrenor al lui Bayern Munchen și Thiago Motta, fost jucător al Barcelonei și actualmente antrenor la Bologna, sunt două nume care se regăsesc pe lista scurtă a echipei. Barcelona caută o soluție înlocuitoare pentru Xavi, iar Flick și Motta sunt opțiuni interesante pentru conducerea clubului.

  • Roberto De Zerbi este un antrenor experimentat, care a câștigat două titluri de campion al României ca jucător cu CFR Cluj și o Cupă a României în sezonul 2009-2010. Acesta a mai antrenat la formații precum Șahtar Donețk și Sassuolo.

În concluzie, Barcelona se află în discuții cu reprezentanții lui Roberto De Zerbi pentru a-l aduce pe antrenorul italian în sezonul viitor. În același timp, clubul catalan negociază și prelungirea contractului lui Ronald Araujo pentru a-i asigura prezența pe termen lung. În paralel, Barcelona ia în calcul și alte variante pentru postul de antrenor, precum Hansi Flick și Thiago Motta. Competiția pentru aducerea lui De Zerbi este acerbă, având în vedere interesul și din partea altor cluburi, precum Liverpool. Cu toate acestea, Laporta rămâne hotărât să aducă un antrenor cu experiență și un stil de joc ofensiv la Barcelona.

TAGS: Roberto De Zerbi, Barcelona, Joan Laporta, Ronald Araujo, Brighton, Premier League, Liverpool, Hansi Flick, Thiago Motta

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General