Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportRomânul Radu Drăgușin, dorit de Tottenham și Bayern Munchen

Românul Radu Drăgușin, dorit de Tottenham și Bayern Munchen

Românul Radu Drăgușin, dorit de Tottenham și Bayern Munchen

Radu Drăgușin, talentatul fotbalist român, se află în centrul unei bătălii intense pentru semnătura sa între două mari echipe europene, Tottenham și Bayern Munchen. În perioada de transferuri din iarnă, cele două cluburi de top își dispută cu înverșunare serviciile fundașului central. Negocierile sunt pe cale să ajungă la final, iar decizia fotbalistului este așteptată în curând.

Tottenham sau Bayern Munchen? Momentul deciziei pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este nu doar cel mai căutat fotbalist român al momentului, ci și unul dintre cei mai doriți fundași centrali din Europa. Atât Tottenham, cât și Bayern Munchen sunt pe urmele sale și își doresc să-l aducă în echipă. Ziua în care se va lua decizia privind transferul său se apropie cu pași repezi, fiind programată pentru miercuri, 10 ianuarie.

Echipa londoneză, Tottenham, a fost prima care a făcut o ofertă concretă pentru Drăgușin. Aceasta constă într-un contract valabil până în 2029 și o sumă de 25 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri în valoare de 5 milioane de euro, dar și împrumutul fotbalistului Djed Spence până în vară.

Pe de altă parte, Bayern Munchen a intrat și el în joc și le-a propus italienilor de la Genoa o sumă totală de 31 de milioane de euro, cu toate bonusurile incluse. Formația antrenată de Alberto Gilardino a acceptat ambele oferte, lăsând în mâinile lui Radu Drăgușin decizia finală, conform declarațiilor jurnalistului Fabrizio Romano.

Propunere salarială din partea lui Bayern Munchen

Nu doar oferta financiară a stârnit interesul lui Radu Drăgușin, ci și proiectul clubului Bayern Munchen. Echipa germană și-a înaintat și o propunere salarială în noaptea precedentă, în încercarea de a-l convinge să accepte transferul. Conducerea lui Bayern este hotărâtă să îl atragă pe tânărul fotbalist și este încrezătoare că poate schimba situația. Totodată, oferta celor de la Tottenham rămâne încă pe masă și se așteaptă răspunsul lui Radu Drăgușin.

Conform informațiilor apărute în presa italiană, Radu Drăgușin este tentat să semneze cu Bayern Munchen, în timp ce prietenii și apropiații săi îl îndeamnă să opteze pentru tricoul lui Tottenham în Premier League. De asemenea, fundașul român a dezvoltat o relație excelentă cu Matthijs de Ligt în perioada petrecută la Juventus, fapt ce poate influența decizia sa.

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că Bayern Munchen evoluează în UEFA Champions League, în timp ce Tottenham se concentrează doar pe competițiile interne în acest sezon. Fabrizio Romano a dezvăluit că Genoa va accepta oricare dintre oferte, urmând ca Radu Drăgușin să își decidă viitorul.

TAGS: Tottenham, Bayern Munchen, Radu Drăgușin, fotbal, top transferuri 2021
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments