Friday, May 24, 2024
HomeSportRomânia, în drum spre Euro 2024: Înaintea competiției cu Ucraina, Belgia și...

România, în drum spre Euro 2024: Înaintea competiției cu Ucraina, Belgia și Slovacia

România, în drum spre Euro 2024: Înaintea competiției cu Ucraina, Belgia și Slovacia

România se apropie de finalizarea pregătirilor pentru Euro 2024. Mai este doar o lună și jumătate până la debutul competiției din Germania, unde echipa națională va intra în grupa alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

Preocuparea FRF privind accidentările jucătorilor români

În contextul unui număr tot mai mare de accidentări ale fotbaliștilor români, Andrei Vochin, participant la FANATIK SUPERLIGA, a evidențiat situația delicată în care se află echipa condusă de Edi Iordănescu. Olimpiu Moruțan va rata turneul final, iar există îngrijorări legate de starea de sănătate a altor jucători precum Pușcaș, Screciu și Coman.

„Orice accidentare survenită chiar acum este alarmantă. La nivel european, nu avem un lot atât de bogat. Cantitativ, suntem limitați și nici din punct de vedere calitativ nu stăm prea bine. Există posturi complet neacoperite în acest moment. Postul de fundaș stânga are un singur titular, Nicușor Bancu. Mă refer la jucători care să facă față la standardul european”, a subliniat Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Dezvăluiri privind Vlad Screciu făcute de Sorin Cârțu

Sorin Cârțu, de la FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit situația lui Vladimir Screciu. Mijlocașul echipei oltenilor nu a jucat niciun minut în play-off, fiind tratat incorect de staff-ul medical:

„Am discutat cu Mitriță ieri. Mi-a arătat o zonă deasupra talpii, un tendon cu probleme. Nu era sigur dacă poate sau nu să joace. Cred că rămâne incert și pentru meciul cu Rapid. M-am întâlnit și cu Screciu și m-a îngrijorat situația lui. Trebuie să mai stea. Este tratat pentru ceva și descoperi că are altă problemă. I s-a interpretat greșit leziunea. Este vorba despre un tendon, nu unul muscular. Are dificultăți cu tendonul. Era tratat pentru ceva și apoi apărea altă problemă. Nu știu câte șanse are pentru Euro. M-a impresionat privindu-l că era descurajat”, a povestit Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK a aflat că selecționerul Edi Iordănescu are în vedere convocarea lui Alex Chicpiu pentru postul de fundaș stânga. Din informațiile noastre, selecționerul a redus lista de 35 de jucători la un lot final de 26 pentru turneul final.

TAGS: Fotbal, Euro 2024, FRF, România
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments