Monday, July 22, 2024
HomeActualitateRita Ora și Passenger vor concerta la Timișoara în cadrul evenimentului "Celebrarea...

Rita Ora și Passenger vor concerta la Timișoara în cadrul evenimentului “Celebrarea orașului” în 17 august 2024

Rita Ora și Passenger vor concerta la Timișoara în cadrul evenimentului “Celebrarea orașului” în 17 august 2024

Timișoara se pregătește să fie gazda unui spectacol muzical de excepție în data de 17 august 2024, unde până acum au fost anunțați doi artiști de talie internațională, Rita Ora și Passenger. Artista britanică, Rita Ora, cunoscută pentru hiturile sale de top și prestațiile de neuitat, va concerta pe scena din Parcul Civic în cadrul evenimentului “Celebrarea orașului” începând cu ora 22:00. Pe lângă talentul și carisma sa, Rita Ora vine să ofere publicului timișorean o experiență muzicală memorabilă și plină de energie.

Cariera muzicală a Ritei Ora a început în 2012 și de atunci a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Cu peste 7 milioane de single-uri vândute și 13 hituri de top 10, Rita Ora a demonstrat constant că este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din industria muzicală. Lansările sale precum “Hot Right Now” și “How We Do (Party)” au devenit imediat succese remarcabile, iar albumul său de debut a stabilit recorduri de vânzări. Revenirea sa în 2017 cu un turneu european sold out și albumul “Phoenix” au consolidat poziția sa în industrie. Succesul Ritei Ora se reflectă în milioanele de difuzări și stream-uri acumulate, iar hitul “Your Song” a devenit un adevărat fenomen muzical.

În aceeași seară, publicul prezent la “Celebrarea orașului” va fi încântat de prezența artistului Passenger, care va susține un concert de neuitat. Cu vocea sa inconfundabilă și melodiile sensibile, Passenger va completa lista de artiști de top ai serii. În plus, cea mai populară trupă din Republica Moldova, Zdob și Zdub, va oferi un spectacol electrizant și plin de energie, în stilul etno-rock care i-a consacrat pe scena internațională.

Cele trei concerte excepționale care vor avea loc în Parcul Civic la “Celebrarea orașului” din Timișoara sunt accesibile publicului larg, intrarea fiind gratuită. Fiecare artist va aduce o notă distinctă și emoționantă în cadrul evenimentului, iar atmosfera promite să fie una de neuitat. Pentru detalii suplimentare referitoare la programul complet al evenimentului, vă invităm să accesați site-ul oficial al “Celebrării orașului” Timișoara în curând.

TAGS: Rita Ora, Passenger, Celebrarea orașului

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General