Monday, June 24, 2024
HomeSportRică Răducanu și Ion Manu dezvăluiri despre rivalitatea lor la Rapid -...

Rică Răducanu și Ion Manu dezvăluiri despre rivalitatea lor la Rapid – Ce s-a întâmplat în vestiarul echipei?

Rică Răducanu și Ion Manu dezvăluiri despre rivalitatea lor la Rapid – Ce s-a întâmplat în vestiarul echipei?

Rică Răducanu și Ion Manu, două nume importante în istoria Rapidului, au povestit despre rivalitatea lor și momentele tensionate trăite în vestiarul echipei. Legendara rivalitate dintre cei doi a fost subiectul unei emisiuni recente întitulată “Suflet de rapidist”, unde au fost făcute dezvăluiri surprinzătoare.

Rică Răducanu l-a pus la punct pe Ion Manu

Unul din momentele amuzante, relatează Lucian Ionescu, moderatorul emisiunii, s-a petrecut atunci când galeria Rapidului a scandat “Manu, Manu e mai bun ca Răducanu”. Această scandare a determinat o reacție puternică din partea lui Rică, care nu a apreciat deloc comparația.

Ion Manu, fostul portar al echipei, își aduce aminte cum Rică Răducanu s-a ridicat de pe bancă, strigând la el pentru a afla dacă a fost implicat în inițierea scandării. Acest incident a generat tensiunea în relația lor și a devenit ulterior o poveste amuzantă în Giulești.

Rică Răducanu nu a uitat acest moment

După mulți ani, Rică Răducanu își amintește cu amuzament de incident și mărturisește că a fost gata să-l bată pe Ion Manu pe această temă. Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei, confirmă că și el ar fi putut suferi consecințele acestui moment, dar a reușit să scape ocazional.

Acest episod demonstrează rivalitatea acerbă dintre cei doi jucători, dar și legătura strânsă pe care o au cu Rapidul. Amândoi și-au dedicat o mare parte din viață acestui club și au adus contribuții semnificative în perioadele în care au evoluat ca jucători și antrenori.

Rică Răducanu și Ion Manu, două nume legendar în fotbalul românesc

Rică Răducanu a jucat timp de 10 ani pentru Rapid, în perioada 1965-1975, având 233 de meciuri în tricoul echipei și marcând 7 goluri. De asemenea, a revenit la echipă ca antrenor cu portarii în două rânduri. Pe de altă parte, Ion Manu a evoluat pentru Rapid între anii 1978 și 1990, având 290 de meciuri. În prezent, el este antrenor cu portarii la echipa de juniori U19.

Rivalitatea dintre Rică Răducanu și Ion Manu a rămas vie în memoria suporterilor Rapidului, iar aceste dezvăluiri din emisiunea “Suflet de rapidist” au readus în prim-plan povestea lor. Cei doi fotbaliști au contribuit la gloria echipei și au devenit legende în fotbalul românesc.

Rică Răducanu și Ion Manu, într-un moment tensionat în vestiarul Rapidului


Tags: Rică Răducanu, Ion Manu, Rapid, rivalitate, Fotbal
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General