Monday, June 24, 2024
HomeActualitateRezultate parțiale alegeri Consiliul Judeţean Vrancea. Luptă strânsă pentru funcția de președinte

Rezultate parțiale alegeri Consiliul Judeţean Vrancea. Luptă strânsă pentru funcția de președinte


Competiţia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea este foarte strânsă, conform rezultatelor parţiale, care arată că Nicuşor Halici (PSD) are 37,4% din voturi, iar Dragoş Ciobotaru (PNL) a adunat 37,1%, transmite News.ro.


După numărarea a 90% din voturi, candidatul PSD Vrancea, fostul prefect Nicuşor Halici, a obţinut 37,4% din voturi, iar candidatul PNL Dragoş Ciobotaru a obţinut 37,1% din voturi.


„Am obţinut un scor fruntaş în judeţul Vrancea, printre primele din ţară. Asta după ce am intrat târziu în această competiţie, forţat de împrejurări, luptându-ne cu un contracandidat care se pregăteşte de 3 ani”, a scris pe pagina sa de Facebook Dragoş Ciobotaru, preşedintele PNL Vrancea.


De asemenea, candidatul liberal reclamă o serie de nereguli în desfăşurarea procesului electoral.


„Sunt încă foarte multe secţii în care nu s-au încheiat procesele verbale. În acele secţii oamenii au plecat acasă şi au rămas doar preşedintele şi locţiitorul, iar aceştia nu reuşesc să închidă procesul electoral. Există în multe secţii procese verbale semnate de toată lumea în alb însă nici măcar aşa preşedinţii de secţie nu reuşesc să o scoată la capăt”, a mai spus acesta.


În final, preşedintele PNL Vrancea scrie că nu va renunţa să lupte pentru a ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean, iar dacă va fi să piardă funcţia în faţa fostul prefect de Vrancea o va face onorabil şi îl va felicita pe acesta pentru victorie.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General