Friday, June 21, 2024
HomeSportRezultate Loto: Nouă extragere programată joi, 1 februarie 2024

Rezultate Loto: Nouă extragere programată joi, 1 februarie 2024

Rezultate Loto: Nouă extragere programată joi, 1 februarie 2024

Noua extragere a Loteriei Române, care va avea loc joi, 1 februarie 2024, este așteptată cu mare interes de către jucătorii pasionați de această formă de divertisment. În fiecare săptămână, Loteria Română organizează extrageri în care jucătorii au șansa de a câștiga premii mari, în funcție de numerele extrase aleatoriu.

Astfel, toți cei care și-au testat norocul și și-au cumpărat biletele pentru jocurile Loto 6/49 Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc vor aștepta cu nerăbdare rezultatele, care vor fi anunțate în timp real de către echipa FANATIK, începând cu ora 18:30. Ce premii fabuloase vor fi puse în joc de data aceasta? Iată ce trebuie să știi!

Rezultate Loto joi, 1 februarie 2024: Premii pentru fiecare joc

Extragerea organizată în această seară de Loteria Română promite să aducă în prim-plan premii fabuloase. În fiecare categorie în parte, jucătorii au șansa de a câștiga sume impresionante de bani. Momentul va fi urmărit cu atenție de către doritorii de câștiguri financiare, iar rezultatele vor fi difuzate în direct în cadrul emisiunii “Românii au noroc”, începând cu ora 18:30.

Evident, toată lumea își amintește de extragerile de duminică, 28 ianuarie 2024, când Loteria Română a acordat nici mai mult, nici mai puțin de 36.067 de câștiguri, al căror total a însumat 2,33 milioane de lei. Un asemenea succes anunță cu siguranță premii în valoare similară și la această tragere joi, 1 februarie 2024.

Fanii jocului Joker au motive de bucurie, pentru că categoria I promite un premiu impresionant, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro! Premiul la Loto 6/49 este la fel de generos. Ba chiar mai mult, la Loto 6/49 există un report în valoare de peste 28,52 milioane de lei (5,73 milioane de euro).

Categoria I la Noroc vine în întâmpinarea jucătorilor cu un report în valoare de peste 8,17 milioane de lei (1,64 milioane de euro). Utilizatorii entuziaști ai jocului Joker vor putea câștiga și ei sume frumoase, cu reportul în valoare de 24,38 milioane de lei (4,90 milioane de euro) pentru categoria I și de peste 525.900 de lei (105.600 de euro) pentru categoria a II-a.

Jucătorii de Noroc Plus au ocazia să participe la extragere pentru un report de peste 60.600 de lei (12.000 de euro). Iar cei care preferă jocul de Loto 5/40 se vor înfrunta pentru un report de peste 35.400 de lei la categoria a II-a.

Nu în ultimul rând, iubitorii Super Noroc sunt așteptați să participe pentru a câștiga un report înregistrat în valoare de peste 31.000 de lei pentru categoria I.

Numerele câștigătoare de joi, 1 februarie 2024

Fără îndoială, momentul cel mai așteptat de către jucători este acela în care sunt anunțate numerele câștigătoare. Suspansul și emoția cresc în aceste momente, iar norocoșii care reușesc să ghicească combinația norocoasă vor avea parte de o bucurie imensă. Pentru a afla rezultatele acestui joc de noroc, te rugăm să revii în scurt timp, când vom publica numerele câștigătoare pentru fiecare joc în parte.

Ce s-a câștigat la ultimele extrageri Loto

Pentru a te convinge de șansele reale pe care le ai să câștigi, iată ce s-a întâmplat la extragerile anterioare. În urma extragerilor de duminică, 28 ianuarie, au fost înregistrate câteva câștiguri notabile. Însă cea mai mare bucurie a fost trăită în cazul tragerei Loto 5/40.

Cineva norocos a reușit să câștige premiul categoriei I în valoare de 239.171,20 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Brașov, iar câștigătorul și-a revendicat cu siguranță premiul în întregime, simbolizând astfel posibilitățile reale de câștig în acest joc de noroc.

TAGS:

Loto

Loteria

Românii

extragere

Joker

Noroc

Loto

Super

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General