Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportRevoluție în fotbalul românesc! Marian Iancu susține că Dan Șucu va aduce...

Revoluție în fotbalul românesc! Marian Iancu susține că Dan Șucu va aduce o schimbare majoră la Rapid

Revoluție în fotbalul românesc! Marian Iancu susține că Dan Șucu va aduce o schimbare majoră la Rapid

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara și simpatizant al Rapidului, consideră că actualul acționar majoritar al clubului, Dan Șucu, a demarat o adevărată revoluție în Giulești. Iancu este de părere că una dintre mutările cheie ale lui Șucu în această vară va fi numirea antrenorului Răzvan Lucescu la conducerea echipei. Rapid, una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România, se află în prezent pe locul 4 în SuperLiga, la 11 puncte în spatele liderului FCSB. Cu toate că s-au făcut investiții semnificative în echipă, rezultatele obținute în prima jumătate a sezonului nu au fost cele așteptate, iar clubul se află departe de a-și îndeplini obiectivele propuse.

Dan Șucu are planuri mari pentru Rapid și intenționează să transforme echipa într-o adevărată forță a fotbalului românesc. El nu exclude posibilitatea de a-l aduce pe antrenorul Răzvan Lucescu la Rapid, în încercarea de a-și atinge obiectivele. Marian Iancu, care își exprimă susținerea pentru această decizie, este ferm convins că Lucescu va accepta propunerea, având în vedere că antrenează în prezent echipa PAOK. Iancu sugerează că Lucescu poate avea dor de casă și poate fi atras de o nouă provocare în România. În plus, având în vedere relația strânsă dintre Răzvan Lucescu și tatăl său, Mircea Lucescu, care a fost antrenor la Rapid în trecut, aceasta ar facilita venirea lui Mircea Lucescu în cadrul clubului.

Dan Șucu și-a exprimat, de asemenea, dorința de a aduce legendarul antrenor Mircea Lucescu la conducerea Rapidului până în 2024. Acesta este un alt obiectiv important pe care Șucu și-l propune pentru viitorul clubului. Marian Iancu, în calitate de susținător al proiectului lui Șucu, consideră că venirea lui Răzvan Lucescu în postura de antrenor al echipei ar putea facilita realizarea acestui obiectiv.

Marian Iancu a avut o întâlnire cu Răzvan Lucescu în trecut și a observat că acesta are o relație strânsă cu tatăl său. El vede cu ochi buni posibilitatea ca acest aspect să se transforme într-un pas în direcția colaborării cu Mircea Lucescu. „Văd lucruri, dar mă opresc aici”, a menționat Iancu, arătând optimism în ceea ce privește această posibilitate. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe Rapid în perioada 2004-2007, iar cu el pe bancă echipa a reușit performanțe notabile, cum ar fi atingerea sferturilor de finală în Cupa UEFA în sezonul 2005-2006.

Dan Șucu, în cadrul unei intervenții la televiziune, a subliniat importanța aducerii lui Răzvan Lucescu în staff-ul tehnic al Rapidului, dacă acest lucru va fi necesar pentru atingerea obiectivelor propuse. El a menționat că Rapid va fi un club respectat în România și a subliniat că atunci când vine vorba de nevoile echipei, va face tot posibilul pentru a aduce persoanele potrivite. „Rapid va fi cel mai respectat și serios club din București”, a declarat Șucu cu încredere.

Răzvan Lucescu mai are contract cu echipa PAOK până la finalul sezonului, dar deja există discuții în privința prelungirii acestuia. Presa din Grecia a dezvăluit că antrenorul român a semnat un nou contract până în 2027, motiv pentru care se pune întrebarea dacă acesta ar fi disponibil pentru a prelua Rapidul în vara anului viitor. Cu toate acestea, Șucu și-a exprimat dorința de a-l avea pe Lucescu alături de el în proiectul său, iar în cazul în care acesta va fi disponibil, echipa va face tot posibilul pentru a-l aduce la Rapid.

Revoluția propusă de Dan Șucu la Rapid aduce un suflu nou în fotbalul românesc și are potențialul de a schimba percepția asupra echipei. Cu susținerea unor persoane importante precum Marian Iancu și cu obiective ambițioase, Rapidul se îndreaptă către o nouă eră în care clubul va deveni o forță serioasă în fotbalul românesc. Adundă în echipă talentul lui Răzvan Lucescu, și posibil chiar al lui Mircea Lucescu, Rapidul are toate șansele să cucerească inimile suporterilor și să obțină performanțe impresionante în competițiile naționale și internaționale.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments