Friday, May 24, 2024
HomeSportRevolutie in fotbal: Mircea Lucescu ar putea prelua Rapidul, dar acesta amana...

Revolutie in fotbal: Mircea Lucescu ar putea prelua Rapidul, dar acesta amana decizia

Revolutie in fotbal: Mircea Lucescu ar putea prelua Rapidul, dar acesta amana decizia

Forma slaba a echipei Rapidului in play-off aduce probleme serioase, iar sansele de a obtine locuri pentru cupele europene par din ce in ce mai mici pentru club.

Decizia lui Lucescu se lasa asteptata

Situatia se complica si mai mult cu intarzierea raspunsului lui Mircea Lucescu, care ar putea prelua conducerea echipei. Propunerea lui Dan Sucu, patronul gruparii, de a fi presedinte cu functiile de manager general ii este oferita, dar legendara figura a fotbalului romanesc amana decizia de a reveni in fruntea unei echipe.

Mircea Lucescu i-a surprins pe multi amanand luarea hotararii finale, exprimandu-si dorinta de a mai antrena cel putin un sezon si de a se bucura de rolul sau de bunic si strabunic.

Planurile lui Dan Sucu

Dupa problemele penale ale lui Daniel Niculae, actualul presedinte al Rapidului, e clar ca viitorul acestuia este incert, iar in planurile lui Dan Sucu se afla aducerea lui Mircea Lucescu la conducerea clubului.

Interesul pentru Lucescu este unul vechi, insa situatia tensionata a echipei pare sa grabeasca procesul de negociere si decizie.

Lipsa decontinuitate a lui Rapid

Desi unele probleme pot fi observate si in randul jucatorilor, antrenorul Lucescu a subliniat nevoia de continuitate si de constructie treptata a unei echipe puternice. El a mentionat ca unele schimbari sunt necesare in echipa, iar timpul va demonstra evolutia acesteia.

TAGS: Mircea Lucescu, Rapid, Dan Sucu, Daniel Niculae, fotbal, Liga 1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments