Saturday, May 18, 2024
HomeSportRevoluția la Rapid București: Horia Ivanovici aduce schimbări majore în club

Revoluția la Rapid București: Horia Ivanovici aduce schimbări majore în club

Revoluția la Rapid București: Horia Ivanovici aduce schimbări majore în club

Directorul FANATIK, Horia Ivanovici, a anunțat cu fermitate că este timpul pentru o revoluție la Rapid București. După o serie de rezultate slabe în play-off-ul SuperLigii, Ivanovici consideră că este inadmisibil să vezi cum banii investiți de Dan Șucu sunt risipiți și că este momentul ca clubul să se transforme într-o entitate profesionistă și de top. Cu un discurs tranșant, Ivanovici a subliniat importanța aducerii de profesioniști de calibru la Giulești pentru a schimba direcția echipei.

Angajare de profesioniști de top: planul lui Dan Șucu pentru Rapid

După demisia lui Daniel Niculae, situația la Rapid București a devenit tensionată. Ivanovici a evidențiat faptul că Dan Șucu este decis să facă schimbări radicale pentru a readuce clubul pe drumul succesului. Cu un apel la respectarea eforturilor financiare ale lui Șucu și la necesitatea unei schimbări profunde la Rapid, Ivanovici a subliniat că viitorul echipei depinde de adoptarea unui model profesionalizat și modern, departe de clișeele rapidismului.

Profeție sau promisiune? Horia Ivanovici asigură fanii că Rapid va lupta pentru titlu

După o serie de evenimente controversate la Rapid, Ivanovici a făcut o declarație fermă privind direcția echipelor. El a subliniat că, în ciuda haosului din culise, Rapid va fi o prezență puternică și va concura pentru titluri în viitorul apropiat. Cu un apel la susținerea suporterilor și la încurajarea schimbărilor de la nivelul conducerii, Ivanovici a transmis un mesaj de încredere că echipa va depăși momentele dificile și va reveni la performanțe remarcabile.

Critici dure din partea lui Horia Ivanovici: scandalul dintre Paul Iacob și suporteri

În mijlocul unui scandal intern la Rapid, Ivanovici a adus critici aspre situației dintre jucătorul Paul Iacob și suporteri. Subliniind necesitatea unui comportament profesionist din partea tuturor membrilor clubului, Ivanovici a subliniat că nu există scuze pentru violența verbală sau fizică împotriva fanilor. Cu un apel la responsabilitate și respect reciproc, Ivanovici a atras atenția că succesul echipei depinde de un mediu stabil și respectuos în jurul său.

Revoluție necesară la Rapid: Horia Ivanovici cere măsuri dure și schimbări decisive

O dată cu evoluția negativă a echipei Rapid, Ivanovici a punctat că este esențial să se adopte măsuri ferme și să se facă schimbări drastice pentru a redresa situația. Cu un apel la necesitatea aducerii unui antrenor puternic și la implementarea unui management profesionist, Ivanovici a subliniat că haosul din club nu mai poate continua. Principala preocupare este refacerea echipei la nivel de performanță și respect, sub conducerea decisivă a lui Dan Șucu.

“E INADMISIBIL!” Horia Ivanovici, TUNURILE pe Sapunaru si Lobont! Dan Sucu face REVOLUTIE la Rapid

Revolutie, Rapid, Horia Ivanovici, Rapid București, Dan Șucu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments