HomeSportRevista Fanatik pe iunie 2024, totul despre EURO! Gratuit, afiș cu program...

Revista Fanatik pe iunie 2024, totul despre EURO! Gratuit, afiș cu program complet, grupe, meciuri, televizări

A apărut revista FANATIK 755, pe iunie-iulie! Un număr de gală, dedicat în exclusivitate Campionatului European de Fotbal care se desfășoară în Germania. Analize, povești, interviuri exclusive, pictoriale, cote la pariuri, tot ce vreți să știți despre Euro 2024 găsiți doar în noul număr al revistei FANATIK, disponibil acum la punctele de difuzare a presei din întreaga țară. Și, foarte important, veți primi GRATUIT și afișul cu Programul complet al turneului final!

A apărut revista FANATIK 755, numărul pe iunie-iulie! Număr special dedicat integral Euro 2024!

Așteptarea a luat sfârșit… Noul număr al revistei FANATIK, pe iunie-iulie, este acum pe piață, iar surpriza pe care le-am pregătit-o microbiștilor este una imensă. Pentru că acest număr este unul special, dedicat în întregime Euro 2024, iar pe lângă toate informațiile pe care vi le oferim despre turneul final veți primi GRATUIT și un poster cu Programul complet al Campionatului European, grupele turneului final, meciurile și televizările.

Așa că, nu mai stați pe gânduri! La toate punctele de difuzare a presei din țară vă așteaptă acum FANATIK 755, numărul pe iunie-iulie. 84 de pagini premium, plus un afiș GRATUIT cu Programul Euro 2024, totul la doar 15 lei! Chiar că merită…

program euro 2024
Numărul 755 al revistei FANATIK vă oferă GRATUIT și un poster cu programul complet al Euro 2024

Dar ce puteți citi în noul număr al revistei FANATIK? Iată doar câteva dintre subiectele interesante și incitante cu care vă puteți delecta în așteptarea Euro 2024.

Naționala României s-a calificat din nou la un turneu final de Campionat după o pauză de 8 ani. Acum a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia, iar FANATIK vă propune în noul număr al revistei, pe care îl puteți găsi la toate punctele de difuzare a presei, o analiză amplă, la sânge, a celor patru reprezentative.

analiza romania
Grupa României la Euro 2024, analizată pe toate părțile în FANATIK 755

Aflați care le sunt punctele forte, dar și cele slabe, descoperiți-le vedeta și antrenorul, dar aflați și ce cote la pariuri a primit fiecare dintre ele pentru parcursul de la acest European. În plus, FANATIK a pus lupa și pe principalele 5 favorite la câștigarea titlului european și vă dezvăluie ce șanse au acestea de a pune mâna pe marele trofeu.

Dar asta nu e totul… Pentru că, printre multiplele exclusivități pe care vi le propunem, nu putem să nu vorbim despre un interviu premium cu Adrian Mutu, unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut naționala Românie. Cum retrăiește după 16 ani „coșmarul” de la Euro 2008, când a ratat un penalty decisiv cu Italia, dar și ce obiectiv le impune „tricolorilr”, aflați doar în numărul 755 al revistei FANATIK, acum la punctele de difuzare a presei din întreaga țară.

Bineînțeles că nu lipsesc nici reprezentantele sexului frumos. Pentru că și ele dau sare și piper fotbalului. Așa că în acest nou număr al revistei FANATIK vă puteți delecta cu un pictorial care aduce în prim-plan cele mai fermecătoare partenere ale jucătorilor care participă la Euro 2024.

pictorial
Cele mai frumoase partenere al fotbaliștilor care vor participa la Euro 2024 pot fi admirate în revista FANATIK 755

Și asta nu e totul… Amintirile lui Andrei Vochin de la turneele finale, sumele uriașe de bani pe care UEFA le aruncă în joc la Euro 2024 sau „ultimul” dans al lui Cristiano Ronaldo sunt doar câteva dintre subiectele cu care vă mai puteți delecta în FANATIK 755.

Iată doar „o mie de motive” ca să nu ratați o lectură fascinantă! Nici nu vă închipuiți ce pierdeți dacă nu citiți noul număr 755, pe iunie-iulie, al revistei premium FANATIK! Vă așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux! Plus un poster GRATUIT cu Programul complet al Euro 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here