Tuesday, April 16, 2024
HomeSportRevista EzS: Sepsi S-a Calificat Dramatic în Play-off-ul SuperLigii și Anunță Preluarea...

Revista EzS: Sepsi S-a Calificat Dramatic în Play-off-ul SuperLigii și Anunță Preluarea Antrenorului Bernd Storck

Revista EzS: Sepsi S-a Calificat Dramatic în Play-off-ul SuperLigii și Anunță Preluarea Antrenorului Bernd Storck

Septembrie, România – Echipa Sepsi a reușit o calificare dramatică în play-off-ul SuperLigii, obținând o victorie crucială în prelungiri pe terenul echipei Petrolul. Acest succes a deschis drumul spre planuri ambițioase pentru oficialii covăsneni, iar primul pas a fost luarea deciziei de prelungire a contractului antrenorului Bernd Storck, contractul acestuia urmând să expire în vară.

Laszlo Dioszegi Confirmă Preluarea Contractului Antrenorului Bernd Storck de către Sepsi

Accederea echipei Sepsi în play-off-ul SuperLigii, chiar dacă a fost contestată de unii, a clarificat și viitorul antrenorului german Bernd Storck la conducerea echipei. Presat de rezultate, viitorul său părea incert, dar acum conducerea clubului a făcut un anunț important pentru stabilirea echipei pentru sezonul următor: Storck va rămâne la echipă și după expirarea contractului actual.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Laszlo Dioszegi a confirmat: „Îi prelungiți contractul lui Storck?” L-a întrebat direct moderatorul Horia Ivanovici, punându-l pe patronul Sepsi în fața unei decizii importante și a răspunsul a venit prompt.

Laszlo Dioszegi a declarat: „Da, așa vrem, să-i prelungim…Chiar astăzi ne-am înțeles. Vom prelungi pe un an, la antrenori degeaba vorbim de centenarii și așa mai departe. Normal, că o să fixăm un obiectiv și dacă se simte bine la Sfântu Gheorghe și noi ne simțim bine cu el, atunci automat prelungim cu încă un an.

Nu are niciun rost să scriem contracte de cinci ani cu antrenorii, fiindcă știm cum e în fotbal”, a adăugat Dioszegi, subliniind importanța stabilității și adaptabilității în industria fotbalului.

Laszlo Dioszegi Dezvăluie Primele Jucătorilor de la Sepsi pentru Meciurile din Play-off

Calificarea echipei Sepsi în play-off nu doar consolidează prestigiul clubului, ci aduce și recompense financiare substanțiale pentru jucători. Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a anunțat detalii despre bonusuri și recompensele financiare oferite jucătorilor pentru locurile 3-4 și pentru evoluțiile remarcabile din fiecare meci, în special împotriva echipelor de top din SuperLiga.

Horia Ivanovici a întrebat: „Au vreo primă băieții pentru meciul cu FCSB? Sau pentru tot play-off-ul?”, și a primit un răspuns clar și detaliat din partea lui Dioszegi.

„Da, normal. Și pentru locul 3, și pentru locul 4 vor avea prime. Nu vreau să spun prostii, că nu am cifrele în față, dar vreo 5.000 de euro sigur. Sau 7.000 de euro, nu mai știu exact…Plus primele de 900 de euro pentru fiecare meci câștigat, dublate la meciurile cu FCSB, Rapid și CFR Cluj. Deci 1.800 de euro dacă vor câștiga cu FCSB. Sau 600 de euro la egal. E 300 de euro punctul, care se dublează. Bine, dacă mai avem șanse în retur… Că dacă nu mai avem nicio șansă, de ce să le mai dublăm primele?”, a clarificat Dioszegi, subliniind strategia financiară a clubului și motivarea jucătorilor.

Taguri:

Sepsi, SuperLiga, Bernd Storck, Laszlo Dioszegi

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments