Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportRevine în televiziune! Fosta iubită a lui Smiley semnează cu Antena 1

Revine în televiziune! Fosta iubită a lui Smiley semnează cu Antena 1

Revine în televiziune! Fosta iubită a lui Smiley semnează cu Antena 1

Frumoasa blondină Laura Cosoi, fosta iubită a cântărețului Smiley, se pregătește să facă un comeback în lumea televiziunii. După o perioadă de pauză, actrița a semnat un contract cu postul de televiziune Antena 1 și va putea fi urmărită într-un nou proiect.

Anunțul a fost făcut de Laura Cosoi pe contul său de social media, unde vedeta și-a împărtășit entuziasmul față de această nouă oportunitate. Aceasta a precizat că a fost foarte doritoare să revină în proiectele de televiziune și că s-a bucurat mult când a primit invitația de a participa la casting pentru noul serial.

“Mi-am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo, tată!”,

a declarat Laura Cosoi.

Noul proiect în care va juca Laura Cosoi se numește “Bravo, tată” și este un serial important care a ajuns deja la sezonul al doilea. Actrița va interpreta personajul Letiția, o femeie pasionată de spiritism, într-o distribuție ce îi include și pe Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu și Liviu Vârciu.

Despre experiența de filmare, Laura Cosoi a declarat că aceasta este o ocazie minunată de a se reuni cu vechii săi colegi de platou și că se bucură să poată lucra alături de ei.

“Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini. De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”

a adăugat actrița.

Fanii Laurei Cosoi sunt nerăbdători să o vadă din nou pe micile ecrane și să o susțină în noul său proiect. Talentul și frumusețea actriței au făcut deja furori în industria filmului și televiziunii românești, iar reintegrarea ei în peisajul mediatic va aduce cu siguranță noi momente memorabile.

Pentru mai multe informații despre Laura Cosoi și proiectul în care va juca, vă invităm să accesați aici.

Intra in catehism Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley

  • Daca ati crezut ca Laura Cosoi s-a retras complet din lumina reflectoarelor, atunci va inselati.
  • Frumoasa actrita s-a mutat in cautarea unor noi provocari la postul de televiziune Antena 1.
  • După o perioadă de pauză în care și-a dedicat timpul familiei și copiilor săi, Laura Cosoi este pregătită să revină în lumea televiziunii.
  • Cu o carieră bogată în filme și seriale, Laura Cosoi este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România și are mulți fani care o așteaptă cu nerăbdare să o vadă în acțiune din nou.
  • Noul proiect în care va juca, “Bravo, tată”, a stârnit deja interesul publicului și promite să ofere momente pline de suspans și emoție.

Laura Cosoi, o mamă dedicată și o profesionistă desăvârșită

O altă veste interesantă despre Laura Cosoi este că aceasta este căsătorită și are deja trei copii, iar în curând urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Cu toate acestea, vedeta reușește să se dedice atât vieții de familie, cât și carierei sale de succes.

Frumusețea, talentul și seriozitatea cu care abordează fiecare proiect au fost recunoscute și apreciate de-a lungul timpului și au adus-o pe Laura Cosoi în topul celor mai bune actrițe din România.

Povestea de dragoste dintre Laura Cosoi și Smiley a fost una de lungă durată, în care cei doi au trăit momente frumoase, dar și dificile. Cu toate acestea, despărțirea lor a fost una amiabilă și ambii au reușit să-și continue viața profesională și personală în mod independent.

Pentru mai multe informații despre Laura Cosoi și ultimele sale proiecte, vă invităm să citiți întregul articol pe EZS.ro.

TAGS: Laura Cosoi, Smiley, Antena 1, televiziune, actorie, seriale românești, Bravo tată

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments