Saturday, May 18, 2024
HomeSportRevenire spectaculoasă pentru "Bursuc" la CFR Cluj

Revenire spectaculoasă pentru “Bursuc” la CFR Cluj

Revenire spectaculoasă pentru “Bursuc” la CFR Cluj

Într-o prezentare oficială plină de surprize, celebrul antrenor Dan Petrescu a fost anunțat că revine la CFR Cluj. Marțea trecută, atmosfera a fost electrică la Gruia, asta după ce ardelenii au făcut publică reîntoarcerea mult așteptată a “Bursucului”. Momentul a fost marcat de prezența unei doamne, o suporteră dedicată a echipei “vișinii”.

Obiective ambițioase pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Imediat după anunțul revenirii lui Dan Petrescu în fruntea echipei CFR Cluj, un oficial important din tabăra ardelenilor a dezvăluit care vor fi obiectivele antrenorului pentru finalul acestui sezon. Cu toate că se vorbește despre câștigarea titlului în viitoarele stagiuni, acționarul minoritar, Ștefan Gadola, a subliniat importanța victoriilor din actualul play-off odată cu revenirea lui Petrescu la echipă.

“Suntem hotărâți să obținem toate cele trei victorii rămase și credem că putem realiza acest obiectiv alături de Dan Petrescu. Va fi un director pentru echipă, un antrenor care are pretenții de la jucători. Este evident că Dan nu va putea schimba prea multe dinamic la început. Abia va conduce primul antrenament! Obiectivul său principal va fi să construiască o echipă puternică pentru viitor, unde titlul să fie obiectivul nostru principal”, a declarat Gadola într-un interviu pentru ezs.ro.

Planuri ambițioase și listă de transferuri pentru Petrescu

O investigație exlusivă realizată de FANATIK a dezvăluit că Dan Petrescu a semnat un contract pe termen de 3 ani cu CFR Cluj, iar obiectivul său evident este aducerea unui nou titlu la Cluj. Antrenorul în vârstă de 56 de ani, recent activ în Coreea de Sud, își propune să conducă echipa către succes și în sezonul următor.

Petrescu a declarat public că prioritarele pentru sezonul viitor sunt câștigarea campionatului și respectul față de echipă. “Bursucul” a subliniat importanța suporterilor CFR-ului și entuziasmul său de a reveni în frumoasa Cluj-Napoca.

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a confirmat prezența lui Petrescu la Cluj-Napoca, dar antrenorul nu va asista activ pe bancă la meciurile rămase din această stagiune. Echipa mai are de disputat partide cu Rapid (acasă), FCSB (deplasare) și Farul (acasă).

Conform surselor din interior, Dan Petrescu a primit aprobare din partea patronului să decidă mutările din echipă pentru sezonul viitor. Antrenorul a lucrat intens în ultima perioadă, alcătuind deja o listă de transferuri pentru perioada de transferuri de vară.

TAGS:

CFR Cluj, transferuri, Dan Petrescu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments