Thursday, May 23, 2024
HomeSportRevelații șocante despre moartea legendarului Diego Maradona

Revelații șocante despre moartea legendarului Diego Maradona

Revelații șocante despre moartea legendarului Diego Maradona

Diego Armando Maradona a plecat din această lume la vârsta de 60 de ani, căzând victimă unei insuficiențe cardiace acute, în timp ce se afla în proces de recuperare după o intervenție chirurgicală la creier.

La trei ani de la tragicul eveniment, un expert legist a revoluționat scena cu un nou raport privind decesul legendei fotbalului, raport ce ar putea schimba complet direcția anchetei referitoare la moartea marelui sportiv.

Întunecatele mistere ale morții lui Diego Maradona

Starul fotbalului, cunoscut pentru performanțele sale la Napoli, Barcelona și în echipa națională a Argentinei, nu poate găsi liniștea nici după trecerea în neființă acum trei ani.

Apariția unui nou raport realizat de expertul legist Pablo Ferrari ar putea reconfigura complet abordarea anchetei în cazul lui Maradona, mai ales că opt cadre medicale au fost puse sub acuzare pentru decesul sportivului argentinian și vor fi judecate începând cu data de 4 iunie.

Conform relatărilor de la Mundo Deportivo, expertul medico-legal a fost solicitat să inițieze o nouă investigație, la cererea neurochirurgului lui Maradona, Leopoldo Luque.

Investigația are ca scop contestarea raportului medical din 2021, care implica acuzarea lui Luque și a altor persoane pentru decesul fostului campion mondial.

Factori care ar putea fi la originea sinuciderii lui Diego Maradona

Conform analizei expertului legist Pablo Ferrari, publicată la data de 29 aprilie 2024, ritmul cardiac neregulat ce a condus la tragicul sfârșit al lui Diego Maradona poate fi rezultatul unei cauze naturale sau al unui factor extern.

Cocaina, substanță cu care sportivul argentinian s-a confruntat în trecut, ar putea fi principalul element extern care a contribuit la decesul său. Această nouă perspectivă ar putea reînvia investigația asupra morții lui Diego Armando Maradona.

De la momentul trecerii sale în neființă, mai mulți medici au fost implicați în discuțiile privind posibila lor culpabilitate în decesul premature al lui Maradona la vârsta de 60 de ani, mult prea devreme conform experților.

Personalul medical responsabil de îngrijirea fostului fotbalist neagă cu fermitate acuzațiile de neglijență, însă procurorii i-au acuzat de omucidere, iar în cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă condamnări cuprinse între 8 și 25 de ani de închisoare.

Chiar dacă expertiza poate revigora investigația privind moartea legendarului fotbalist, procurorii au ales să abordeze situația cu prudență: „Nu avem noutăți de adăugat în acest caz. Criticile s-au îndreptat chiar către contraexpertiză, care a fost finalizată în 72 de ore și s-a bazat pe o parte infimă a dovezi prezentate de apărare”, a fost declarația oficială a autorităților.

TAGS:
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments