Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateRevederea emoționantă dintre Irina Columbeanu și Ramona Gabor

Revederea emoționantă dintre Irina Columbeanu și Ramona Gabor

Revederea emoționantă dintre Irina Columbeanu și Ramona Gabor

Irina Columbeanu și Ramona Gabor și-au luat rămas bun după mai multe zile petrecute în România. Nepoata și mătușa au avut parte de un moment de emoție și tandrețe la despărțire.

Pe data de 14 iunie, Irina Columbeanu a revenit în țara sa după șase ani petrecuți în America. Adolescenta a dorit să își revede tatăl, fostul milionar Irinel Columbeanu, care a avut de înfruntat diverse probleme și acum locuiește într-un azil. În același timp, Ramona Gabor a făcut și ea drumul din Dubai, locul unde își are rezidența, pentru a petrece clipe minunate alături de nepoata sa.

Cele două femei au plecat într-o călătorie pitorească prin diverse regiuni ale României, ajungând până la Bacău, orașul natal al surorilor Gabor. Irina s-a bucurat nu doar să se reîntâlnească cu membrii familiei, ci și să descopere locuri fascinante în țara sa de origine, pe care nu le vizitase anterior. În curând, Irina va pleca din nou în America, unde locuiește la Malibu alături de mama sa, Monica Gabor.

Vedeta Ramona Gabor a fost prima care și-a încheiat vacanța din România, plecând în data de 5 iulie către aeroport pentru a zbura înapoi spre Dubai, locul său de rezidență de peste zece ani. Potrivit informațiilor de la Spynews, momentul despărțirii dintre Ramona Gabor și Irina Columbeanu a fost plin de emoții și îmbrățișări, cert este că le-a fost greu să se despartă una de cealaltă.

Pe drumul spre aeroport, șoferul a fost alături de Ramona Gabor la fiecare pas, ajutând-o să își pună bagajele în mașină și deschizându-i ușa la sosirea la aeroport. Poți viziona imagini de la momentul despărțirii AICI.

Irina Columbeanu și legătura cu tatăl său în România

În cadrul emisiunii online “Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut primele declarații după revenirea sa în România, transmițând un mesaj special tatălui său. “Am simțit o dorință arzătoare de a mă reîntâlni cu tatăl meu și cu această țară minunată! Sunt extrem de fericită și recunoscătoare că am revenit aici după 6 ani.

Da, acesta este momentul perfect! În această perioadă, am experimentat o transformare profundă a persoanei mele! A fost o schimbare benefică și pozitivă”, a mărturisit ea. Irina Columbeanu a transmis cu emoție și un mesaj special pentru tatăl său, care, la rândul său, i-a fost alături cu inimă deschisă. “Sunt profund recunoscătoare pentru oportunitatea de a trăi în America, dar sunt de asemenea recunoscătoare pentru șansa de a reveni în România și de a îmi revedea tatăl și patria.

Nu aș fi aici acum fără sprijinul tatălui meu, care a făcut sacrificii imense pentru mine și familia noastră. Sunt deosebit de recunoscătoare și îi mulțumesc din suflet! Știu prin ce a trecut pentru mine și familia noastră! Este un om generos, amuzant și extrem de înțelept”, a adăugat Irina Columbeanu. Emoționat de prezenta fiicei sale, Irinel Columbeanu a declarat: “Este cel mai splendid și fericit moment din această vară. O iubesc enorm pe Irina și îi urez bun venit în patria sa natală”.

Activitățile Irinei Columbeanu la vârsta de 17 ani

Rămâne de văzut cât timp va mai petrece Irina Columbeanu în România, deoarece la Malibu are rezidența, învățătura și își desfășoară viața, dar nu are planuri imediate de a urma o facultate. Tinerei îi stă în plan revenirea în Europa, îndeosebi în Elveția. “Doresc să urmez studiile într-o instituție de învățământ, probabil în Elveția, pentru a deveni medic specialist neurochirurg. Mă pasionează extrem de mult acest domeniu și ador știința; matematica nu îmi place prea mult, dar încerc să mă descurc.

Vorbesc fluent trei limbi străine: engleză, română și franceză”, a dezvăluit Irina Columbeanu. Până la realizarea acestei ambiții, Irina învață și lucrează în America la un restaurant cu specific italian. “Am reușit să mențin legătura cu cei dragi folosind Facetime și mesajele, suntem extrem de apropiați. Ei da, lucrez ca hostess la un local italian, prezentând meniuri și efectuând diverse sarcini, ceea ce îmi oferă posibilitatea de a câștiga bani pe care apoi îi trimit tatălui meu. Îmi place să fiu activă”, a mai adăugat tânăra, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

Taguri:

Irina Columbeanu, Ramona Gabor, România, Bacău, Malibu, America, Dubai

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General