Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateReușite remarcabile la Evaluarea Națională în județul Gorj

Reușite remarcabile la Evaluarea Națională în județul Gorj

Reușite remarcabile la Evaluarea Națională în județul Gorj

Calendarul oficial al Evaluării Naționale a adus vești bune pentru comunitatea educațională a județului Gorj. Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, cu cei 27 de absolvenți de clasa a VIII-a, a înregistrat un succes remarcabil, iar toți elevii au promovat examenul. Performanța maximă a fost de 9.92, confirmând nivelul ridicat al pregătirii academice. Fenomenul de excelență a fost subliniat de cele 19 medii peste 9, reflectând efortul și determinarea elevilor.

Cu o mândrie evidentă, conducerea colegiului a transmis un mesaj de felicitare pentru rezultatele impresionante obținute, subliniind locul 31 în ierarhia națională. Performanțele realizate de elevi au fost apreciate la justa valoare, iar angajamentul acestora în procesul educațional a primit recunoașterea meritată. Succesul acestui colegiu reprezintă o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate școlară.

În același context, și la Școala Gimnazială Bălcești din comuna Bengești-Ciocadia, succesul a fost deplin, cu o promovabilitate de 100% pentru cei 14 candidați. Mediile obținute, cuprinse între 5.17 și 8.27, au subliniat efortul și pregătirea elevilor în fața acestui examen important. De asemenea, Școala Gimnazială Săcelu a înregistrat un rezultat pozitiv, cu toți cei trei absolvenți promovând examenul, evidențiindu-se prin mediile lor. Este un semn clar al calității educației oferite la aceste instituții de învățământ.

Exemplu de excelență la nivelul județului Gorj

Gorjul se mândrește cu elevii săi, care, deși nu au înregistrat nicio medie perfectă de 10, au obținut rezultate remarcabile. Șase elevi au obținut medii de 9.95, demonstrând dedicare și determinare în parcursul lor școlar. Din aceștia, trei provin de la Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, evidențiindu-se prin rezultatele lor remarcabile la examenul de Evaluare Națională. Mesajul transmis de conducerea școlii a subliniat bucuria și mândria pentru performanțele obținute, recunoscând efortul constant al elevilor și susținerea oferită de cadrele didactice și părinți.

Acești elevi, cu medii de 9.95, reprezintă un adevărat exemplu de excelență pentru comunitatea educațională din județul Gorj. Realizările lor sunt un motiv de mândrie și inspirație pentru colegii lor, demonstrând că munca asiduă și pasiunea pentru învățare conduc la rezultate de excepție. Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae” se distinge prin calitatea educației oferite și prin angajamentul în promovarea succesului academic.

Într-un mesaj emoționant, conducerea acestei instituții de învățământ a transmis felicitări elevilor pentru efortul depus și a mulțumit tuturor celor implicați pentru susținerea acordată. Succesul înregistrat la Evaluarea Națională reflectă nu doar performanța individuală a elevilor, ci și implicarea activă a întregii comunități educaționale. Continuarea acestor rezultate de excepție este un obiectiv comun, susținut de colaborarea strânsă dintre elevi, cadre didactice și familii.

Concluzie

Rezultatele deosebit de bune obținute de elevii din județul Gorj la Evaluarea Națională demonstrează excelența educației oferite de instituțiile de învățământ și dedicarea elevilor în parcursul lor școlar. Performanțele remarcabile reprezintă o sursă de inspirație și un motiv de mândrie pentru comunitatea locală, evidențiind importanța educației de calitate în formarea viitorului academic al tinerilor.

Este esențial să recunoaștem efortul și angajamentul elevilor, profesoarelor și părinților în obținerea acestor rezultate extraordinare, care reflectă pasiunea pentru cunoaștere și determinarea de a reuși. Continuarea susținerii acestor valori și promovarea excelenței în educație reprezintă cheia pentru construirea unei societăți învățate și prospere, în care tinerii sunt motivați să-și atingă potențialul maxim.

**Tags:** Evaluarea Națională, educație, județul Gorj, rezultate elevi, școală Gimnazială

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General