Monday, July 22, 2024
HomeActualitateReuniunea Internaționalei Socialiste: Marcel Ciolacu și Pedro Sanchez, Întâlnire la București

Reuniunea Internaționalei Socialiste: Marcel Ciolacu și Pedro Sanchez, Întâlnire la București

Reuniunea Internaționalei Socialiste: Marcel Ciolacu și Pedro Sanchez, Întâlnire la București

Partidul Social Democrat găzduieşte, sâmbătă, la Bucureşti, reuniunea Internaţionalei Socialiste (IS), secţiunea Europa, eveniment care reprezintă un moment important pentru politica europeană. Marcel Ciolacu, președintele PSD, îi primește pe delegații IS, condusă de Pedro Sanchez, liderul de marcă al socialiștilor spanioli.

Într-un cadru prestigios, respectiv Palatul Parlamentului din București, Partidul Social Democrat organizează reuniunea de nivel înalt a Internaţionalei Socialiste – secţiunea Europa. Acest eveniment adună lideri politici din diverse țări europene, subliniind importanța dialogului și colaborării între statele membre.

În cadrul acestei întâlniri, social democrații români au prilejul să îl primească pe Pedro Sanchez, președintele Consiliului de Miniștri din Spania și, totodată, președintele Internaționalei Socialiste. Dialogul și schimbul de idei între liderii politici reprezintă o etapă crucială în stabilirea direcțiilor politice și acțiunilor viitoare la nivel european.

Reuniunea de nivel înalt a Internaţionalei Socialiste începe la ora 10:00, în Sala Nicolae Bălcescu, oferind tuturor participanților o platformă semnificativă pentru a discuta teme de interes comun și pentru a consolida legăturile de colaborare între partidele socialiste europene.

Programul evenimentului include, de asemenea, o întâlnire oficială programată la ora 12:30 între premierul Marcel Ciolacu și președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, ce va avea loc la sediul Guvernului. Această întâlnire reprezintă un moment-cheie în consolidarea relațiilor bilaterale și în promovarea unor acțiuni comune pentru progresul și stabilitatea Europei.

”Premierul spaniol Pedro Sanchez, prietenul stângii românești și al României, va fi sâmbătă la București. Iată că după Conferința Liderilor PES, Partidul Social Democrat găzduiește o nouă reuniune importantă a familiei noastre politice – conferința Internaționalei Socialiste, secțiunea Europa. Asta înseamnă că PSD este un partid respectat și credibil la nivel internațional”, a declarat premierul Marcel Ciolacu pe rețeaua de socializare Facebook, subliniind astfel importanța evenimentului.

TAGS: Partidul Social Democrat, Internationalei Socialiste, Marcel Ciolacu, Pedro Sanchez, Bucuresti, Politica Europeana

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General