Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateRestricții de circulație pe mai multe tronsoane feroviare din cauza condițiilor meteo...

Restricții de circulație pe mai multe tronsoane feroviare din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Restricții de circulație pe mai multe tronsoane feroviare din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Compania Națională de Căi Ferate (CFR) a anunțat că pe raza SRCF Iași, circulația se desfășoară cu restricție de viteză din cauza ninsorii și viscolului. Pe traseul Leșu Ilvei – Poiana Ilvei și Lunca Ilvei – Coșna, trenurile trebuie să circule cu o viteză redusă de 50 km/h.

De asemenea, pe raza SRCF Craiova, din cauza vântului puternic, circulația se desfășoară cu restricții de viteză pe traseul Drăgănești – Fărcașele, atât pe firul 1, cât și pe firul 2, cu o viteză de doar 30 km/h.

În plus, în zona SRCF Brașov, linia de contact a fost întreruptă pe traseul Dârste – Timișul de Sus – Predeal, pe firul 2. Trenurile circulă pe firul 1 cu mici repercusiuni. Personalul CFR SA intervine de urgență pentru a remedia problema și menține legătura cu operatorii de transport feroviar pentru a asigura continuitatea în circulație.

CFR SA precizează că propriile comandamente urmăresc constant evoluția condițiilor meteorologice și mențin legătura cu operatorii de transport feroviar de călători. Toate măsurile necesare pentru asigurarea continuității în circulație sunt transmise operativ în zonele afectate de probleme și județele afectate de fenomenele meteo nefavorabile.

TAGS: restricții de circulație, feroviare, condiții meteo

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments