Wednesday, April 17, 2024
HomeSportRenovarea unui apartament cu două camere în București: prețurile surprinzătoare și discuțiile...

Renovarea unui apartament cu două camere în București: prețurile surprinzătoare și discuțiile contradictorii

Renovarea unui apartament cu două camere în București: prețurile surprinzătoare și discuțiile contradictorii

În începutul acestui an, piața imobiliară din România a înregistrat creșteri semnificative în mai multe orașe, iar Bucureștiul nu face excepție.

O postare pe un grup de Facebook destinat domeniului imobiliar a stârnit interesul bucureștenilor cu privire la prețurile renovării unui apartament cu două camere în Capitală.

Materiales de construcții și costurile meseriașilor au crescut și ele în ultimul timp, datorită cererii din ce în ce mai mari și a lipsei de specialiști în domeniu.

Dezbaterea provocată de această postare a dus la concluzii surprinzătoare, cu privire la sumele necesare pentru renovarea unui apartament cu două camere în București.

Prețurile sugerate și reacțiile intervemiantlor

Dorindu-se o estimare a costurilor, unii membri ai grupului au sugerat prețuri surprinzătoare pentru renovarea unui apartament cu două camere.

Un comentariu ironic l-a întrebat pe autorul postării: “Ne pui și nouă niște poze să nu rămânem proști? 25.000 pe două camere?”

Un alt participant al discuției a susținut că suma minimă necesară pentru o renovare completă a unui apartament cu două camere este de minim 25.000 de euro.

Au fost și voci care au argumentat că dacă se dorește un apartament renovat cu lux, costurile pot ajunge și la 50.000 de euro, dar alți bucureșteni au afirmat că această sumă nu ar trebui să includă mobila.

Opiniile bucureștenilor

Majoritatea bucureștenilor care au răspuns la postarea inițială au susținut că au cheltuit între 7.500 și 30.000 de euro pentru renovarea apartamentelor cu două camere.

O persoană a specificat: “Fără mobilat, minim 10.000 – 12.000 euro în sus, în funcție de materiale. Schimbat instalații, tocuri, pereți, geamuri, diverse finisaje”.

În timp ce un alt locatar a menționat: “Cu centrala și partea electrică – 20.000 de euro. De la zero. Plus 10.000 mobilă și electrocasnice”.

Dezbaterile au continuat în cadrul grupului, iar membrii au argumentat că prețurile pot varia în funcție de opțiunile și necesitățile fiecăruia.

În concluzie, renovarea unui apartament cu două camere în București are prețuri surprinzătoare, iar opiniile bucureștenilor diverg în privința costurilor necesare. Este important ca fiecare persoană să țină cont de propriile preferințe și buget înainte de a se angaja într-un astfel de proiect de renovare.

Taguri:

Taguri: piața imobiliară, renovarea apartamentului, apartament cu două camere, renovare, București, materiale de construcție

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments