Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateReinaugurare Liniile de Autobuz 7 și 7B până la Stația Gheorghe Doja

Reinaugurare Liniile de Autobuz 7 și 7B până la Stația Gheorghe Doja

Reinaugurare Liniile de Autobuz 7 și 7B până la Stația Gheorghe Doja

Publitrans 2000 S.A. a finalizat lucrările de reabilitare la stația de călători din strada Gheorghe Doja, punând la dispoziția publicului puncte de transfer și infrastructură pentru stații de încărcare. Această inițiativă vine în sprijinul călătorilor din Pitești pentru a facilita accesul rapid și comod la transportul public urban.

Compania de transport anunță că, începând cu data de 15 iulie 2024, se va relua circulația liniilor 7 și 7B până la cap linie Gheorghe Doja, oferind astfel mai multe opțiuni de conectare și mobilitate pentru locuitorii orașului. Reinaugurarea acestor trasee va facilita accesul călătorilor către diverse zone și puncte de interes din Pitești.

  • Modernizare Stație: Stația de autobuz din strada Gheorghe Doja a fost modernizată și echipată cu facilități care să asigure confortul și siguranța călătorilor. Noile dotări includ locuri de așteptare acoperite, bănci ergonomice și indicatoare clare pentru fiecare linie de autobuz.
  • Facilități Avansate: Punctele de transfer și infrastructura stațiilor de încărcare au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor moderne de mobilitate urbană. Astfel, călătorii vor avea posibilitatea de a se deplasa eficient și rapid în diferite zone ale orașului.

Reînnoirea circulației liniilor de autobuz 7 și 7B vine ca o veste bună pentru comunitatea din Pitești, oferind o soluție eficientă și ecologică pentru deplasarea în oraș. Locuitorii vor beneficia de un serviciu de transport public îmbunătățit, adaptat nevoilor actuale și contribuind la reducerea traficului rutier și a emisiilor poluante.

În urma finalizării lucrărilor de modernizare, stația Gheorghe Doja va deveni un punct de referință în rețeaua de transport public din Pitești, consolidând infrastructura urbană și asigurând călătorilor un mediu sigur și confortabil. Această inițiativă reflectă eforturile continue ale autorităților locale de a îmbunătăți serviciile de transport public și de a promova mobilitatea durabilă în oraș.

Sursa: ezs.ro

TAGS: Transport Public, Pitești, Mobilitate Urbană, Modernizare Stație

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General