Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportReghecampf, obligat să plătească 200.000 de euro către Mihai Rotaru

Reghecampf, obligat să plătească 200.000 de euro către Mihai Rotaru

Reghecampf, obligat să plătească 200.000 de euro către Mihai Rotaru

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, a fost pus în postura de a plăti o sumă considerabilă către Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Aceasta se întâmplă la doar două luni după ce Reghecampf a fost numit antrenor al clubului oltean, în septembrie 2023. Despărțirea dintre cele două părți nu s-a încheiat în termeni amiabili, iar acum antrenorul are obligația de a plăti 200.000 de euro. Aceasta reprezintă o clauză prevăzută în contractul de angajare dintre Reghecampf și clubul Universitatea Craiova.

Situația actuală a lui Reghecampf este una complicată. După despărțirea de Universitatea Craiova, antrenorul se poate confrunta cu dificultăți în a-și găsi un nou angajament în fotbal. Motivul este că acesta are o clauză de plătit către Mihai Rotaru în valoare de 300.000 de euro. Dintre acești bani, 200.000 de euro reprezintă suma pe care Reghecampf trebuie să o achite, iar restul de 100.000 de euro se adresează preparatorului fizic al echipei, Bogdan Merișanu. Astfel, antrenorul se află într-o situație delicată, fiind obligat să îndeplinească această obligație financiară înainte de a-și găsi un nou angajament în fotbal.

Decizia de a obliga pe Reghecampf la plata sumei de 200.000 de euro a fost luată de comisiile competente în urma procesului desfășurat. Mihai Rotaru a avut câștig de cauză în această speță și antrenorul este acum nevoit să îi achite această sumă. În caz contrar, Reghecampf riscă să fie suspendat de către forurile competențe ale fotbalului românesc.

Mihai Rotaru a declarat în noiembrie 2023 la FANATIK SUPERLIGA că a câștigat procesul cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta a fost o decizie luată de comisiile de specialitate după analizarea cazului. Conform actului oficial emis de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, antrenorul a fost obligat să achite suma de 200.000 de euro, plus o taxă de procedură în valoare de 455 de lei. Aceste sume reprezintă obligațiile stabilite de către comisii în favoarea lui Mihai Rotaru și trebuie plătite integral de către Reghecampf pentru a evita eventuale sancțiuni suplimentare.

Dezvăluiri din procesul cu Laurențiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a făcut câteva dezvăluiri referitoare la procesul cu Laurențiu Reghecampf. Rotaru a confirmat că a câștigat procesul și că antrenorul trebuie să achite suma de 200.000 de euro. Cu toate acestea, Rotaru a menționat că până în prezent nu a primit această sumă de bani din partea lui Reghecampf. El a adăugat că în afară de suma de 300.000 de euro stabilită în proces, antrenorul mai are și un împrumut de returnat către clubul din Bănie.

Mihai Rotaru a declarat: ““M-am uitat în cont. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000. Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțăm. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”.

În prezent, Laurențiu Reghecampf activează în calitate de antrenor la Al-Tai, în Arabia Saudită. Echipa tehnicianului român se află pe poziția a 16-a într-un clasament al retrogradării cu 18 echipe. Următorul meci al echipei lui Reghecampf este împotriva campioanei Al-Ittihad.

TAGS: FCSB, Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, Mihai Rotaru
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments