Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateReduceri de Până la 20% la Abonamentele de Tren Interrail Global Pass...

Reduceri de Până la 20% la Abonamentele de Tren Interrail Global Pass și One Country Pass

Reduceri de Până la 20% la Abonamentele de Tren Interrail Global Pass și One Country Pass

Călătoriile cu trenul în Europa au devenit mai accesibile pentru pasionații de aventură. CFR Călători a anunțat că în perioada 4 – 18 iulie se acordă reduceri de până la 20% la achiziționarea abonamentelor Interrail Global Pass și One Country Pass. Aceste abonamente sunt valabile începând cu data de 1 septembrie și sunt destinate categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, indiferent de clasa aleasă, fie clasa 1 sau clasa a 2-a. O oportunitate excelentă pentru cei dornici să exploreze fascinanta rețea feroviară europeană.

  • Interrail Global Pass oferă posibilitatea de a călători cu flexibilitate: 4, 5, 7 zile într-o lună sau 10, 15 zile în două luni, dar și opțiunea de valabilitate continuă pentru 15, 22 zile sau 1, 2, 3 luni. O varietate de opțiuni pentru a se potrivi programului fiecărui călător în parte.

  • Pe de altă parte, One Country Pass este destinat călătoriilor către țări precum Marea Britanie, Spania, Austria, Franța, Italia, Benelux, Irlanda, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia. Aici, călătorii pot alege între diverse opțiuni de valabilitate flexibilă, 3, 4, 5, 6 sau 8 zile într-o lună, pentru a explora în profunzime destinațiile dorite.

  • De asemenea, abonamentele Interrail acoperă și călătoriile cu compania maritimă Attica Group între Italia și Grecia, inclusiv între unele insule din Grecia, cu variante de valabilitate flexibilă între 4 și 6 zile într-o lună. O oportunitate unică de a explora și alte modalități de călătorie, pe lângă tren.

Despre Compania InterRail și Misiunea sa În Călătorii

  • InterRail este o companie specializată în vânzarea de abonamente feroviare pentru rezidenții din Europa, promovând descoperirea frumuseților continentului cu trenul. Cu sediul central în Olanda și prezență în Statele Unite ale Americii, Singapore și Irlanda, compania facilitează călătoriile prin cooperarea cu diverse companii feroviare europene.

  • De-a lungul aniilor, InterRail s-a impus ca o opțiune preferată a tinerilor doritori de aventură, dar și a adulților în căutare de experiențe noi. Cu o gamă variată de pachete personalizate, compania își propune să ofere soluții de călătorie potrivite pentru orice tip de pasager, adaptându-se nevoilor și preferințelor fiecăruia.

  • Pentru cei pasionați de călătorii autentice, InterRail reprezintă o poartă deschisă către descoperirea Europei, cu tratamente speciale pentru fiecare călător cu abonament. O modalitate inedită de a explora țările europene, călătorind în confort și siguranță.

Tinerii și Adulții Îndrăgostiți de Călătorii, Atenție!

Cu reducerile de până la 20% la abonamentele Interrail Global Pass și One Country Pass, pasionații de aventură au acum șansa să-și planifice excursiile feroviare în Europa cu costuri avantajoase. Fie că visează la pitorecul peisaj al Munților Alpi sau la atmosfera boemă a Parisului, acesta este momentul potrivit pentru a-ți face bagajul și a porni într-o călătorie plină de experiențe unice.

  • Cu o rețea feroviară bine pusă la punct și abonamente flexibile, InterRail îți deschide ușa către un univers de aventuri neîngrădite. Alege-ți destinația preferată, urcă în tren, și lasă-te purtat de magia călătoriilor cu trenul, o experiență ce îți va îmbogăți traseul cu amintiri de neuitat.

  • Indiferent de preferințele tale, InterRail îți oferă posibilitatea de a descoperi Europa într-un mod autentic și confortabil. Lasă-te inspirat de peisajele inedite, de orașele pline de istorie și de gusturile locale specifice fiecărei țări, într-o călătorie care îți va redefini percepția asupra călătoriilor.

  • Pregătește-te pentru o aventură de neuitat și profita acum de reducerile speciale la abonamentele Interrail Global Pass și One Country Pass! Ia-ți biletele și pornește într-o călătorie plină de farmec și descoperiri, călăuzit de profesionalismul și grijile companiei InterRail.

TAGS:

trenuri călătorii InterRail oferte de călătorie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General