Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateRecord de Participanți la Neversea: Peste 75.000 de Fani au Bucurat de...

Record de Participanți la Neversea: Peste 75.000 de Fani au Bucurat de Concertele lui MALUMA, Don Diablo și Mahmut Orhan

Record de Participanți la Neversea: Peste 75.000 de Fani au Bucurat de Concertele lui MALUMA, Don Diablo și Mahmut Orhan

A doua zi de la Neversea a fost marcată de un record de participanți, cu peste 75.000 de fani prezenți pentru a se bucura de experiența unică oferită de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

Momentul așteptat al serii a fost show-ul incendiar al superstarului columbian MALUMA. Cu hituri precum “Felices Los Quatro“, “Hawai“, sau “Corazon“, artistul a creat amintiri de neuitat pentru publicul său din întreaga lume, vorbind despre bucuria de a fi pentru prima dată în Constanța.

Pe scena Neversea, Don Diablo a oferit un set special, includând piese precum “Queen of My Castle“ și imnul festivalului, piesa lui INNA cu Kris Kross Amsterdam. Cu un invitat surpriză, Tinie Tempah, prezența sa a adus un plus de energie și entuziasm publicului.

Mahmut Orhan a revenit la Neversea pentru a încheia în stil ziua cu un spectacol memorabil pe malul mării, completând atmosfera de petrecere și voie bună.

Scena Daydreaming a fost martorul unui moment special, unde Vintage Culture a fost sărbătorit de echipa Neversea cu bannere aniversare. Antonia și Alex Velea au impresionat publicul la prima lor apariție pe scena festivalului cu hiturile lor celebre, energizând atmosfera pentru show-ul lui MALUMA.

La scena The Ark, Deliric a oferit un spectacol de neuitat alături de Muse Quartet, DOC, Silent Strike și Vlad Dobrescu. M.G.L. a prezentat în premieră piesa “Voila“ cu Erika Isac, încântând publicul prezent.

Astăzi continuă petrecerea la Neversea, cu o linie de artiști impresionantă, inclusiv Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Alok, Salvatore Ganacci, Alina Eremia, Grasu XXL, sau Guess Who, asigurând un program divers și plin de energie pentru fanii festivalului.

Cu povestea sa unică ce implică patru apusuri și patru răsărituri în fiecare ediție, Neversea a devenit o tradiție pentru iubitorii muzicii și distracției de vară. Cu peste 1.2 milioane de participanți în cele 5 ediții de festival, atmosfera din acest an promite să fie de neuitat.

Ca locul 23 în topul DJ Mag, Neversea este cunoscut pentru experiențele inedite și momentele memorabile create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Cu peste 100 de artiști talentați și o atmosferă incendiară, ediția de anul acesta promite să fie una de neuitat.

449753318 18294615724160394 7721508774178940996 n Record de Participanți la Neversea: Peste 75.000 de Fani au Bucurat de Concertele lui MALUMA, Don Diablo și Mahmut Orhan

  • Neversea
  • MALUMA
  • Don Diablo
  • Mahmut Orhan
  • Concert
  • Festival
  • Performance

TAGS: Neversea, MALUMA, Don Diablo, Mahmut Orhan, Concert, Festival, Performance

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General