Friday, May 24, 2024
HomeEconomie si FinanciarRecord de Comenzi de Mici în Ziua Internaţională a Muncii

Record de Comenzi de Mici în Ziua Internaţională a Muncii

Record de Comenzi de Mici în Ziua Internaţională a Muncii

Platforma locală de livrare a anunţat că Ziua Internaţională a Muncii a înregistrat un record impresionant în ceea ce priveşte comenzile de mici. Datele arată că românii au depăşit toate aşteptările, plasând de şapte ori mai multe comenzi de mici decât într-o zi obişnuită.

Reprezentanţii platformei au declarat că fenomenul a devenit evident în ultimii trei ani, o creştere semnificativă a comenzilor de mici fiind remarcată constant. Previziunile indică faptul că această tendinţă va continua şi în acest an, iar echipa se pregăteşte pentru a face faţă unui flux record de solicitări de mici de 1 Mai.

“Observăm o deschidere tot mai mare către experimentarea reţetelor inovatoare disponibile în platforma noastră. De la sandvişuri cu mici şi sos de trufe, până la mici pe pâine, variantele sunt nenumărate și satisfac cele mai exigente gusturi”, a precizat Cristina Sauciuc, Head of Brand Tazz.

Preţul mediu pentru o porţie de trei mici este de 25 de lei, iar bonul mediu înregistrat pe Ziua Munţii pe Tazz pentru o comandă de mici se ridică la 86 de lei. Oferta culminează cu o comandă de lux de 20 de mici la un preţ de 188 de lei.

Conform datelor furnizate, românii încep ziua de 1 Mai în forţă, între orele 9:00 şi 11:00 fiind plasate 24% din comenzile zilei. Intervalul cel mai aglomerat este de la 12:00 la 15:00, atunci când se înregistrează aproape jumătate din totalul comenzilor de mici. Şi pentru cină, micii sunt preferaţi, între orele 16:00 şi 19:00 reprezentând 20% din comenzi.

Chiar dacă 1 Mai este apogeul pentru comenzile de mici, românii apreciază acest preparat şi pe parcursul întregului an. În medie, 350 de mici sunt comandate într-o zi obişnuită, manifestând astfel o preferinţă constantă pentru acest deliciu culinar.

Studiul “Poftele românilor”, realizat de Tazz şi Cult Research, subliniază popularitatea fără precedent a micii în rândul românilor. 47% dintre participanţi au asociat Ziua Internaţională a Muncii cu dorinţa de a savura mici, iar datele colectate confirmă acest aspect, reflectând opţiunile gastronomice ale populaţiei.

TAGS:

Ziua Internaţională a Muncii, mici, trenduri culinare, comenzi online, gastronomie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments