Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateReacție Uimitoare: O Bătrână de 73 de Ani Găsită în Viață de...

Reacție Uimitoare: O Bătrână de 73 de Ani Găsită în Viață de Polițiști După 3 Zile de Căutare

Reacție Uimitoare: O Bătrână de 73 de Ani Găsită în Viață de Polițiști După 3 Zile de Căutare

După un efort de 3 zile continuu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au primit cea mai uimitoare veste: bătrânica dispărută la data de 4 iulie a fost găsită în viață. Această descoperire incredibilă a adus o rază de speranță și bucurie în sufletele celor implicați în căutările intensiv desfășurate.

Totul a început cu ample operațiuni de căutare și scotocire desfășurate de polițiștii băileșteni în extravilanul mai multor localități din zonă. Fără a pierde niciun moment, aceștia au acoperit terenuri întinse, având la dispoziție atât ziua cât și noaptea pentru a-și duce la îndeplinire misiunea.

Vremea caniculară și vârsta înaintată a bătrânei reprezentau provocări majore, însă dedicarea și hotărârea polițiștilor nu au cunoscut limite. Cu fiecare oră petrecută în căutare, speranța de a o găsi în viață creștea, iar asta i-a motivat pe toți să continue eforturile.

Cu puțin după ora 11:00, în extravilanul dintre două localități, Urzica Mare și Urzicuța, a avut loc momentul salvator. Bătrânica a fost descoperită pe un câmp, într-o cultură de floarea soarelui, într-o stare de inconștiență, dar cu semne vitale. Echipa formată din agenții principali Colac Marius și Prejbeabu Maria a reușit să o găsească și să o salveze.

A fost o cursă contracronometru pentru polițiști, care au reacționat imediat și au acționat rapid. Bătrânica a fost transportată la spital în autospeciala de poliție, unde a fost preluată imediat de cadrele medicale pentru a primi îngrijirile necesare.

În acest moment, bătrâna se află internată în spital, fiind sub supravegherea atentă a personalului medical specializat. Eforturile depuse de polițiști au dus la izbândă, iar toți cei implicați în această misiune de salvare au avut parte de o recompensă emoționantă.

Poliția Băilești

Căutare bătrână

Descoperire uimitoare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General