Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportReacția dură a lui Nasser Al Khelaifi la adresa lui Lionel Messi:...

Reacția dură a lui Nasser Al Khelaifi la adresa lui Lionel Messi: “Nu are respect pentru PSG”

Reacția dură a lui Nasser Al Khelaifi la adresa lui Lionel Messi: “Nu are respect pentru PSG”

Președintele echipei Paris Saint-Germain, Nasser Al Khelaifi, a răspuns criticilor lansate de Lionel Messi în urma despărțirii controversate de club în luna august. Oficialul parizian l-a acuzat pe atacantul argentinian de lipsă de respect față de fostul său club.

“Știu că nu i-a fost ușor la PSG, mai ales că noi îi aveam și pe Kylian și Neymar, care erau de mai mult timp la club. Am respect pentru Leo Messi, dar nu este niciodată în regulă să vorbești urât despre club după ce ai plecat. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o spună cât era aici, la Paris. Este o lipsă de respect față de PSG. Messi nu este un băiat rău, dar indiferent despre cine este vorba nu trebuie să vorbească urât după ce pleacă. Nu este stilul nostru”, a declarat Al Khelaifi pentru RMC Sport.

Lionel Messi a acordat un interviu în vara anului trecut, imediat după anunțul că nu va mai continua la PSG, în care a dezvăluit problemele întâmpinate la echipă. Argentinianul a făcut referire la modul în care a fost tratat de un grup de fani, care păreau să aibă o aversiune față de el. Totodată, Messi a subliniat că aceasta nu a fost o situație nouă pentru el, referindu-se și la alte personaje importante din echipă, Neymar și Mbappe.

“La început a fost o experiență foarte frumoasă, dar ulterior o parte dintre fanii lui PSG au început să mă trateze diferit. Nu știu dacă are legătură cu victoria Argentinei în fața Franței în finala Cupei Mondiale. Desigur, nu au existat probleme cu marea parte a fanilor, dar exista un grup față de care exista o ruptură. Iar eu nu mi-am dorit asta. S-a întâmplat cum se întâmplase în trecut și cu Neymar și chiar Mbappe. Știam că așa se comportă”, declara Messi pentru Bein Sports.

Apoi, într-un interviu oferit pentru Olga en vivo în septembrie 2023, Messi a acuzat conducerea PSG că nu a organizat niciun fel de eveniment pentru a sărbători victoria obținută în finala Cupei Mondiale. Argentinianul a adăugat că a fost dezamăgit și de faptul că nu a primit recunoașterea cuvenită pentru performanța sa.

Nasser Al Khelaifi a făcut și câteva declarații cu privire la situația lui Kylian Mbappe la PSG. Deși s-au vehiculat zvonuri că atacantul francez ar avea un acord cu Real Madrid, Al Khelaifi a subliniat că există o înțelegere între el și Mbappe, fără a oferi mai multe detalii. Președintele echipei pariziene a afirmat că PSG este cea mai bună opțiune pentru Mbappe și că echipa are titluri de câștigat.

Tags: PSG, Lionel Messi, Nasser Al Khelaifi, Kylian Mbappe, Real Madrid

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments