Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportRăzvan Burleanu își pregătește confruntarea cu Aleksander Ceferin pentru șefia UEFA

Răzvan Burleanu își pregătește confruntarea cu Aleksander Ceferin pentru șefia UEFA

Răzvan Burleanu își pregătește confruntarea cu Aleksander Ceferin pentru șefia UEFA

Într-un efort de a schimba statutul UEFA, Aleksander Ceferin, actualul președinte al forului european, intenționează să obțină un nou mandat. Cu toate acestea, surse din culise susțin că Răzvan Burleanu se pregătește să îi facă față lui Ceferin în cursa pentru președinție. Informația a fost dezvăluită de sursa Fanatik și a stârnit interesul celor din lumea fotbalului.

Dumitru Dragomir, informații de culise despre relația tensionată dintre Ceferin și Burleanu

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a dezvăluit într-un interviu recent că Aleksander Ceferin l-a numit pe un șef de federație drept “clovn”. Chiar dacă Ceferin nu a oferit un nume, Dragomir consideră că acesta se referă la Răzvan Burleanu și a atras atenția asupra posibilelor repercusiuni care ar putea apărea în cadrul Campionatului European. Dragomir a subliniat faptul că Burleanu trebuie să fie precaut și să nu lase tensiunile să afecteze în vreun fel România.

“Eu zic că de Burleanu este vorba, la el s-a referit când spunea “clovn”. Pentru Ceferin, este un clovn, este mic. Nu are nicio performanță în 10 ani. Ne-am calificat la Euro cu două echipe care n-au jucat niciun meci acasă. Hai să ne vedem lungul nasului. Dacă e cineva de felicitat, e băiatul lui Anghel Iordănescu. Ceferin crede că Burleanu e o cantitate neglijabilă. 100% de el a spus. Mă tem să nu se răzbune pe România la Campionatul European. Ar fi o gafă impardonabilă a Federației. Dar, e tânăr, rezistă la tăvăleală, asta este o mare calitate a lui Burleanu.” – a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Aleksander Ceferin dezvăluie detalii despre conflictul cu un oficial de la o federație

Într-un interviu acordat publicației The Guardian, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit despre existența unui oficial de la o federație pe care l-a numit “clovn”. Deși nu a oferit un nume, presa internațională presupune că se referă la Răzvan Burleanu. Ceferin a mărturisit că acest oficial vorbește cu celelalte federații și cu presa zilnic, fără ca el sau conducerea UEFA să primească informații relevante de la acesta. Mai mult decât atât, Ceferin a dezvăluit că officialul în cauză a fost subiect de glume din partea altor federații.

“E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu presa zilnic. “E o conspirație”, spune el, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui. Plecarea lui Boban nu a creat o problemă, nu putem vorbi de o undă de șoc în interiorul UEFA și în fotbalul european, deși a fost ceva neașteptat. Vom intra în amănunte când va veni timpul, probabil după congres (pe 8 februarie, la Paris). În 2017, am avut un congres în care am vorbit despre statutul UEFA și despre numărul maxim de mandate” – a declarat Aleksander Ceferin.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments