Tuesday, April 16, 2024
HomeSportRăzvan Burleanu învinge în cursa pentru conducerea UEFA

Răzvan Burleanu învinge în cursa pentru conducerea UEFA

Răzvan Burleanu învinge în cursa pentru conducerea UEFA

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova și fost oficial al FRF, a făcut un anunț surprinzător privind șansele lui Răzvan Burleanu de a ocupa poziția de președinte UEFA. Potrivit declarațiilor lui Pușcaș, Burleanu are toate șansele să învingă în competiția cu Luis Figo, iar experiența sa în conducerea FRF ar putea fi un avantaj.

Marcel Pușcaș, care a ocupat și funcția de director de dezvoltare în cadrul FRF, cunoaște în detaliu aspectele din interiorul federației și consideră că Burleanu are potențialul de a ocupa funcții importante în fotbalul european. Fostul fotbalist a subliniat faptul că, în trecut, și Slovenia era o federație mică, dar Burleanu a ajutat la creșterea influenței acesteia. Totodată, Pușcaș a menționat că Aleksander Ceferin, actualul președinte UEFA, a primit sprijin din partea lui Putin în cursa electorală. Astfel, lobby-ul și abilitatea de a-și pregăti alegerile ar putea fi aspecte importante în obținerea funcției de președinte UEFA.

Conform afirmațiilor lui Marcel Pușcaș, Burleanu are șanse mari de a-l învinge pe Luis Figo în cursa pentru conducerea UEFA în 2027. Pușcaș susține că Figo nu are experiența și abilitățile necesare pentru a conduce un for european sau mondial, în timp ce Burleanu a demonstrat aptitudini de lider prin conducerea FRF. Pușcaș consideră că, indiferent de faptul că Figo va rămâne în istoria fotbalului mondial, Burleanu este favorit să obțină funcția de președinte UEFA.

În concluzie, Marcel Pușcaș consideră că Răzvan Burleanu are șanse mari de a câștiga în competiția cu Luis Figo și de a deveni președintele UEFA în 2027. Experiența sa în conducerea FRF și abilitățile sale în campanii electorale ar putea reprezenta avantaje importante în obținerea acestei funcții prestigioase. Cu toate că Figo rămâne o figură marcantă în istoria fotbalului mondial, Pușcaș este de părere că Burleanu are capacitatea de a câștiga această cursă importantă pentru fotbalul european.

Taguri: Răzvan Burleanu, Luis Figo, UEFA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments