Sunday, June 23, 2024
HomeSportRareș Bogdan exclude varianta ca Gheorghe Flutur să își dea demisia din...

Rareș Bogdan exclude varianta ca Gheorghe Flutur să își dea demisia din PNL. ”Nu are de ce”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat, luni, la scurt timp după ce Gheorghe Flutur a pierdut conducerea Consiliului Județean Suceava, în fața candidatului PSD, Gheorghe Şoldan, că nu are de ce să își dea demisia.

”Gheorghe Flutur este un om care a primit la vot 47%”

Rareș Bogdan a subliniat că Gheorghe Flutur este un om cu o experiență politică de care PNL are nevoie.

„Nu are de ce. Domnul Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câştigi 47% şi pierzi la sub o mie de voturi în faţa unu reprezentat PSD, nu ai de ce să demisionezi.

Gheorghe Flutur rămâne un om cu o mare experienţă politică, extrem de necesar pentru PNL.

Avem nevoie de experienţa dânsului şi ne-a lipsit în aceste trei luni. A fost mai rar la Bucureşti”, a declarat Rareş Bogdan.

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL nu a ratat ocazia de a lanasa un atac la adresa lui Cătălin Drulă care a anunțat, luni, că demisionează din funcția de președinte al USR și convoacă alegeri interne pentru desemnarea unui nou lider.

”Iertaţi-mă, domnul (Cătălin Drulă, preşedintele USR – n.r.) care s-a retras în urmă cu câteva minute, anunţa en-fanfare că va scoate 20% şi şi a dus partidul la 8,5%”, a mai spus Rareș Bogdan.

Declarația lui Rareș Bogdan a venit la scrut timp după ce liberalul Gheorghe Flutur și-a recunoscut înfrângerea la alegerile, din 9 iunie, în care a încercat să obțină un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Suceava.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea”, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform numărătorii parțiale a voturilor din 527 de secţii de votare dintr-un totalul de 561, Gheorghe Flutur a obţinut 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan 114.286 voturi, acesta din urmă câștigând astfel președinția CJ Suceava.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General