Sunday, June 23, 2024
HomePoliticaRareș Bogdan, despre situația de la Sectorul 1: „Doamna Armand crede că...

Rareș Bogdan, despre situația de la Sectorul 1: „Doamna Armand crede că în România se poate orice”

Tensiunea a crescut după ce numărarea voturilor la Sectorul 1 a fost suspendată din cauza oboselii echipei de numărare, care a lucrat continuu timp de 30 de ore. În acest moment, rezultatele arată o bătălie strânsă între George Tuță (PNL), care conduce cu 36,29%, și Clotilde Armand (USR), care are 35,87% din voturi.

„Doamna Armand crede că în România se poate orice. Suntem un stat de drept funcțional, cu poliție și jandarmerie funcționale. Doamna Armand trebuie să lase figurile deoparte și să-și accepte înfrângerea. Numărătoarea este cât se poate de clară. Nu putem aștepta ca acum 4 ani ca, la masa verde sau sub birou, cineva să găsească niște voturi”, a spus primvicepreședitele PNL – Rareș Bogdan.

Pentru a asigura integritatea procesului electoral, voturile au fost puse în saci și vor fi păstrate în siguranță până la reluarea activității de numărare, programată pentru mâine dimineață.

Rareș Bogdan a subliniat necesitatea respectării rezultatelor și a regulilor democratice, accentuând că PNL va supraveghea îndeaproape desfășurarea evenimentelor pentru a se asigura că voturile cetățenilor sunt corect numărate și respectate.

SURSE: Se suspendă numărarea voturilor la Sectorul 1! Bătălie strânsă: George Tuță – 36,29%, Clotilde Armand – 35,87
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General