Thursday, May 23, 2024
HomeSportRapidul suferă o nouă înfrângere decisivă împotriva Universității Craiova

Rapidul suferă o nouă înfrângere decisivă împotriva Universității Craiova

Rapidul suferă o nouă înfrângere decisivă împotriva Universității Craiova

Scenariul întunecat pentru echipa Rapid continuă odată cu pierderea crucială de 1-2 împotriva Universității Craiova, care pare să ducă la anularea tuturor șanselor pentru un loc în Conference League.

Opiniile intense ale lui Nicolae Cristescu pentru viitorul echipei Rapid

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, a lansat un apel categoric la schimbare pentru echipă. Potrivit acestuia, echipa are nevoie de modificări radicale, inclusiv un nou antrenor și președinte pentru a-și revigora prestația:

  • “Există cu siguranță necesitatea unei schimbări radicale. Păcat de Lobonț, îi mai acordăm 2-3 etape, iar apoi să se decidă. Există mai multe opțiuni: Şumudică, Mircea Lucescu.”
  • “Ar fi un vis devenit realitate dacă Lucescu ar veni. În prezent, nu cred că este momentul pentru comentarii. Ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, regretăm și suferim până la finalul campionatului.”
  • “Este evidentă nevoia de un nou președinte, echipa trebuie regândită complet. Dani Coman ar fi o alegere excelentă, având în vedere rezultatele sale cu Şumudică la Astra. Este un om deosebit cu un caracter puternic.”

Dezamăgirea echipei: jucători indiferenți și necesitatea de a redescoperi mândria pentru tricoul echipei

“Domnul Şucu trebuie să ia decizii cruciale, iar noi îl sprijinim indiferent de hotărârile luate. Există jucători despre care ne așteptam să facă diferența, iar clubul a investit sume semnificative.”

  • Un apel la responsabilitate “Nu voi face numiri directe, dar este clar că există jucători care nu se identifică cu pasiunea pentru echipă. Îmbrăcând tricoul echipei ar trebui să reprezinte cea mai mare onoare.”
  • Stabilitatea în performanțe “Rrahmani și-a făcut datoria, dar există și alții care au dezamăgit. Dacă nu oferi performanțe și nu contribui, cine va remarca asta? Jucăm pentru victorii, nu pentru amicale.”

Emoțiile intense ale suporterilor și apelul pentru loialitate

“Atunci când intri pe teren și auzi imnul echipei, sângele trebuie să-ți pulseze. La meciul cu CFR Cluj, galeria susținea la 4-0 în favoarea noastră. Jucătorii trebuie să simtă această susținere.”/em>

  • Un apel la devotament “Nu poți călca pe teren și să nu faci nimic? Doar când auzi imnul echipei… mi se umezesc ochii. Nu am putut să nu observ că Săpunaru nu și-a strâns mâna cu Lobonț. A fost un moment dureros la finalul partidei.”
  • Legătura personală cu echipa “Am fost prezent pe stadioanele Rapidului de la doi ani. Echipa reprezintă o parte imensă din viața mea. Este greu să accept că FCSB va veni la Giulești ca campioană.”
  • Dorința de răzbunare “Măcar să ne putem revanșa o dată, să-i învngem din nou. Să ne bucurăm de o victorie împotriva campioanei. Eu voi fi la meci, așa cum ar trebui să fie fiecare suporter.”

„Sută la sută e nevoie de o schimbare!”. Propunerile lui Nicolae Cristescu pentru funcțiile de președinte și de antrenor al Rapidului

TAGS: Rapidul, Universitatea Craiova, Nicolae Cristescu, Schimbare echipă Rapid
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments