Saturday, May 18, 2024
HomeSportRapid vs. Universitatea Craiova: Andrei Ivan deschide scorul într-un derby plin de...

Rapid vs. Universitatea Craiova: Andrei Ivan deschide scorul într-un derby plin de emoție

Rapid vs. Universitatea Craiova: Andrei Ivan deschide scorul într-un derby plin de emoție

Andrei Ivan a reușit să dea lovitura în minutul 30 al meciului de superliga dintre Rapid și Universitatea Craiova. Atacantul a marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă din pasa lui Alexandru Crețu, demonstrându-și calitățile de marcator.

Andrei Ivan, eroul serii, în meciul Rapid – Universitatea Craiova

Performanța remarcabilă a lui Andrei Ivan a fost amplificată de absența lui Alexandru Mitriță din teren din cauza unei accidentări. Cu un joc excelent în partea stângă a terenului, Ivan, în vârstă de 27 de ani, a impresionat cu doi goluri în ultimele trei meciuri purtând tricoul “alb-albastru” al echipei.

După reușita împotriva lui Sepsi și contribuția sa importantă în meciul împotriva lui CFR Cluj, Andrei Ivan a reușit să marcheze din nou, aducând bucurie suporterilor echipei Universitatea Craiova în derby-ul cu Rapid pentru cupele europene deținut la Giulești.

Centrarea precisă a lui Alexandru Crețu a ajuns la piciorul lui Ivan, acesta reușind să își depășească adversarii și să înscrie dintr-o lovitură de cap imparabilă pentru portarul echipei adverse. Un moment de glorie pentru tânărul fotbalist care face inima suporterilor să bată mai tare.

Andrei Ivan, remarcabil sub comanda lui Costel Gâlcă

Venirea lui Costel Gâlcă în staff-ul echipei Universitatea Craiova a coincis cu revirimentul lui Andrei Ivan. În timp ce cu antrenorul anterior, Ivaylo Petev, acesta a rămas în umbră, sub conducerea lui Gâlcă, Ivan a reușit deja să marcheze de două ori în ultimele trei meciuri.

O relație solidă s-a conturat între cei doi, iar prestațiile lui Ivan sub comanda lui Gâlcă au fost notabile. Mihai Rotaru a dezvăluit că Gâlcă îl apreciază pe Ivan și l-a dorit chiar la Espanyol în trecut. O perspectivă promițătoare pentru cariera fotbalistului român.

Dezvăluiri importante despre Andrei Ivan

Mihai Rotaru, președintele Universității Craiova, a făcut declarații emoționante despre performanțele lui Ivan. Acesta a arătat că spaniolii au fost interesați de transferul lui Ivan în trecut, însă acesta nu s-a materializat din motive financiare. Cu toate acestea, Ivan a fost lăudat pentru calitățile sale excepționale și se speră că va reveni la forma sa maximă cât mai curând.

  • 5 goluri și două pase decisive reprezintă performanțele lui Andrei Ivan în actuala stagiune pentru Universitatea Craiova.
  • Conform Transfermarkt.com, cota de piață a lui Andrei Ivan este de 2 milioane de euro, reflectând valoarea sa pe piața fotbalistică.

TAGS:

Rapid, Universitatea Craiova, Andrei Ivan, Costel Gâlcă, superliga
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments