Sunday, June 23, 2024
HomeSportRapid, sub lupa critică a fostului portar Ion Manu: Transferurile și șansele...

Rapid, sub lupa critică a fostului portar Ion Manu: Transferurile și șansele la titlu

Rapid, sub lupa critică a fostului portar Ion Manu: Transferurile și șansele la titlu

Fostul portar al Rapidului, Ion Manu, a fost invitatul special la emisiunea „Suflet de Rapidist”, difuzată în fiecare marți pe FANATIK.RO. În cadrul emisiunii, Manu a comentat ultimele transferuri ale clubului și a vorbit despre șansele echipei de a câștiga titlul.

Schimbările din echipa Rapidului în perioada de transferuri

În această iarnă, Rapidul a adus în lot opt jucători noi. Cei doi jucători Cătălin Vulturar și Rareș Pop au fost împrumutați până în vară la UTA Arad, în timp ce restul jucătorilor – Ermal Krasniqi, Florent Hasani, Borsiav Burmaz, Damjan Djokovic, Jakub Hromada și Marian Aioani – au devenit deja jucători de bază.

Manu a observat o evoluție pozitivă a echipei și a apreciat colaborarea între jucători, mai ales cei noi, care s-au adaptat rapid și au intrat în ritmul de joc al echipei. Fostul portar a admirat în special achizițiile tinerilor jucători și a apreciat decizia clubului de a-i împrumuta pentru a-și câștiga experiența.

Rapidul și șansele la titlu

Despre șansele echipei de a câștiga titlul, Ion Manu a fost optimist. Chiar dacă Rapid se află la nouă puncte în spatele liderului FCSB, fostul portar crede că echipa are posibilitatea de a se implica în lupta pentru campionat. El a subliniat faptul că implicarea Rapidului nu este doar teoretică, ci și datorită evoluției bune a echipei în actualul sezon.

Transferurile Rapidului – evaluarea critică a lui Ion Manu

Taguri: Ion Manu, Rapid, transferuri, echipa, titlu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General