Friday, June 21, 2024
HomeSportRapid speră să continue seria bună cu o nouă victorie împotriva lui...

Rapid speră să continue seria bună cu o nouă victorie împotriva lui Hermannstadt

Rapid speră să continue seria bună cu o nouă victorie împotriva lui Hermannstadt

Rapid se pregătește să întâlnească echipa Hermannstadt într-un meci important din etapa 26 a SuperLigii. După o serie impresionantă de patru victorii consecutive, echipa lui Cristiano Bergodi își dorește să continue acest trend pozitiv și să obțină încă trei puncte în clasament. Partida este programată vineri seara, la ora 20:00, pe stadionul Giulești.

Bergodi nu ia în considerare declarațiile lui Gigi Becali despre titlul câștigat înainte de vreme

Rapid vine după o victorie importantă în meciul cu CFR Cluj și se află pe locul doi în clasament. Cu toate acestea, rivalul lor Gigi Becali, patronul echipei FCSB, nu o consideră o amenințare serioasă în lupta pentru titlu. Cu toate acestea, antrenorul Cristiano Bergodi nu ia în considerare aceste declarații și rămâne concentrat pe obiectivele echipei sale.

“Rezultatele obținute în ultima perioadă ne dau încredere și suntem foarte bucuroși. Cu toate acestea, este important să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Hermannstadt este o echipă dificilă, cu jucători talentați și un antrenor experimentat. Nu ne putem permite să ne relaxăm și trebuie să jucăm cât mai bine pentru a obține victoria.”

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Bergodi are încredere în valoarea echipei sale și nu se lasă influențat de declarațiile optimiste ale lui Becali. El știe că în fotbal totul poate fi posibil și își amintește de experiența sa ca jucător și antrenor în România. Cu acest gând în minte, el își pregătește echipa pentru meciurile viitoare și nu se lasă distras de speculațiile de pe margine.

Răzvan Onea nu va juca în meciul cu Hermannstadt, Cristiano Bergodi anunță situația

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a dezvăluit că fotbalistul Răzvan Onea nu va putea evolua în meciul cu Hermannstadt din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, Bergodi are încredere în capacitățile echipei sale și este convins că această absență nu va influența în mod negativ performanța echipei. De asemenea, antrenorul a vorbit și despre transferul lui Rareș Pop, subliniind importanța tinerilor jucători pentru viitorul echipei.

“Este adevărat că avem câțiva jucători accidentați, printre care se numără și Răzvan Onea. Cu toate acestea, în echipă avem și alți jucători talentați și suntem pregătiți să facem față provocărilor. Transferul lui Rareș Pop este un pas în direcția potrivită, pentru că ne dorim să investim în jucători tineri și să creștem ca echipă. În următoarele luni, vom observa progresul său și vom vedea cum se va dezvolta.”

Conferința de presă Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi a susținut o conferință de presă înaintea meciului Rapid – Hermannstadt, în care a răspuns la întrebările jurnaliștilor și a oferit detalii despre pregătirea echipei și obiectivele pentru meciul următor. Antrenorul a subliniat importanța concentrării și a lucrului în echipă, evidențiind faptul că rezultatele bune au fost obținute prin efortul colectiv al jucătorilor.

Vezi AICI conferința de presă completa:
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General