Friday, May 24, 2024
HomeSportRapid și Universitatea Craiova se confruntă într-un meci decisiv în SuperLiga României

Rapid și Universitatea Craiova se confruntă într-un meci decisiv în SuperLiga României

Rapid și Universitatea Craiova se confruntă într-un meci decisiv în SuperLiga României

Oltenii și-au asigurat o victorie crucială, acumulând 3 puncte importante care i-au propulsat pe locul secund în clasamentul competiției. Cu această performanță, ei își măresc șansele de a obține un loc în competițiile europene, în timp ce giuleștenii au avut parte de o înfrângere dureroasă care i-a eliminat din cursa pentru Europa.

Alex Crețu oferă impresiile sale după meciul Rapid – U Craiova 1-2

În cadrul partidei decisive dintre Rapid și Universitatea Craiova, mijlocașul Alex Crețu a oferit o primă reacție, comparându-și performanța din meciul anterior cu CFR Cluj, unde a avut o prestație sub așteptări, cu cea din acest meci în care a marcat golul victoriei.

“Etapa trecută am avut o prestație modestă. Însă astăzi am reușit să îmi ajut echipa și să câștigăm cele 3 puncte. Acesta este farmecul fotbalului. Familia mea reprezintă o susținere constantă în fiecare zi.”

“În cadrul meciului, încerc să fiu prezent pe mai multe faze ale jocului și să contribui cât mai mult la echipă. Am o capacitate foarte bună de a acoperi spațiul pe teren, așa cum am făcut și astăzi. Fiind clar că jucam pe terenul nostru, am simțit presiunea. Ei au și jucători talentați. Rapidul are o istorie bogată în fotbalul românesc. Era de așteptat să primim un gol, dar important este cum ne revenim. Vom lucra pentru a remedia problemele și pentru a evita golurile ușoare. Adunarea punctelor este esențială, iar echipele din play-off reprezintă o provocare dificilă. Mă bucur că am obținut cele trei puncte astăzi.”

Bancu și Ivan laudă eforturile lui Gâlcă

Atacantul Andrei Ivan, marcatorul celui de-al doilea gol de la venirea lui Constantin Gâlcă pe banca tehnică, și-a exprimat recunoștința față de noul antrenor pentru încrederea acordată și pentru modul în care l-a pregătit.

“Victoria de astăzi reprezintă un pas important pentru noi. Este esențial să acumulăm puncte pentru a urca în clasament. Sunt pregătit să joc pe orice poziție mi se cere. Misterul a știut cum să lucreze cu mine, iar acest lucru a fost benefic. Săptămâna petrecută alături de antrenorul nou a fost foarte constructivă pentru mine.”

“Suntem încântați de rezultatul obținut. Am controlat jocul și am fost răsplătiți cu goluri. Atitudinea noastră a fost excelentă. Pentru a rămâne în top, trebuie să ne continuăm seria de victorii. Este dificil să inscrii în fața porții, dar cu sprijinul lui Costel Gâlcă, am avut o performanță remarcabilă la capitolul defensiv. Comunicarea din echipă a fost crucială pentru succes. Cu toții suntem implicați în lupta pentru locul secund, iar competiția se va decide abia în ultimele etape. Acum ne îndreptăm acasă și ne concentrăm pe recuperare pentru a reporni antrenamentele. Sperăm să evităm accidentările în viitoarele partide”, a menționat și căpitanul Nicușor Bancu, care a scăpat fără o accidentare gravă în urma unui incident din meci.

TAGS:

Rapid, Universitatea Craiova, SuperLiga României, Alex Crețu, Andrei Ivan, Costel Gâlcă, Nicușor Bancu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments