Wednesday, April 17, 2024
HomeSportRapid se pregătește pentru un nou meci în SuperLiga: duelul cu Oțelul...

Rapid se pregătește pentru un nou meci în SuperLiga: duelul cu Oțelul Galați

Rapid se pregătește pentru un nou meci în SuperLiga: duelul cu Oțelul Galați

După două victorii consecutive împotriva echipei FC U Craiova și a lui Dinamo, Rapid caută să obțină al treilea succes consecutiv în SuperLiga. Meciul cu Oțelul Galați are loc sâmbătă, 3 februarie, pe teren propriu, de la ora 20:00, în etapa a 24-a a campionatului. Formația antrenată de Cristiano Bergodi este hotărâtă să obțină cele trei puncte și să urce pe locul 2 în clasament. Biletele pentru acest meci s-au vândut într-un timp record, demonstrând interesul suporterilor pentru echipa Rapid.

Suporterii sunt entuziasmați de meciul Rapid-Oțelul Galați

Meciul Rapid-Oțelul Galați se anunță a fi unul foarte atractiv pentru suporteri, deoarece Rapid este aproape să joace din nou cu stadionul plin. În tur, echipa Rapid a obținut doar un punct, în urma meciului cu Oțelul Galați de pe terenul lor, încheiat cu scorul de 0-0. Peste jumătate dintre biletele puse în vânzare s-au epuizat în doar 24 de ore. Fanii giuleșteni sunt nerăbdători să își susțină echipa și să contribuie la al treilea succes consecutiv în campionat.

Bună veste pentru suporterii Rapidului: Peluza Nord este deja sold out, iar aproximativ 2,500 de bilete mai sunt disponibile pentru acest meci. În cazul unei victorii, Rapid ar urca pe locul 2 în clasament și s-ar apropia temporar la 8 puncte de liderul FCSB. Echipa și fanii sunt hotărâți să lupte și să obțină un rezultat pozitiv în acest meci important.

Modalități de achiziționare a biletelor

Suporterii Rapidului au multiple opțiuni pentru a-și achiziționa biletele pentru meciul cu Oțelul Galați. Aceștia pot merge fizic la casele de bilete din Giulești sau pot profita de noul fan shop al clubului, deschis în Gara de Nord. Există și opțiunea de a cumpăra bilete online, de pe site-ul oficial al Rapidului, începând de marți, 30 ianuarie, ora 12:00.

Prețurile biletelor și ofertele speciale pentru suporteri

Rapid a pus la dispoziție suporterilor Pachetul Family, care include un bilet pentru un adult și unul pentru un minor, în Peluza Sud. Acest pachet poate fi achiziționat exclusiv de la casele de bilete, iar achiziționarea acestuia necesită prezentarea certificatului de naștere al minorului.

Prețurile biletelor pentru meciul Rapid-Oțelul Galați variază între 30 de lei pentru biletele din Peluza Nord și 450 de lei pentru biletele din zona VIP. Accesul suporterilor în stadion va fi permis cu două ore înainte de începerea meciului, iar organizatorii îi îndeamnă pe suporteri să vină cu cel puțin 45 de minute înainte de start pentru a evita aglomerația. Abonații pot intra în stadion pe baza abonamentului digital sau a celui fizic și pot achiziționa maxim 4 bilete per persoană.

Dezamăgire în rândul suporterilor Rapidului după meciul cu Dinamo

Galeria Rapidului nu a putut asista la derby-ul Dinamo-Rapid în mod organizat, întrucât suporterii au decis să susțină echipa de acasă, de pe stadionul Giulești. Liviu Ungurean, șeful galeriei rapidiste, a acuzat Dinamo pentru tratamentul pe care suporterii lui l-au primit din partea dinamoviștilor.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Rapidului, Dan Șucu, unul dintre reprezentanții clubului, a denunțat situația neplăcută prin care galeria Rapidului a trecut la meciul cu Dinamo. El a subliniat că astfel de acțiuni nu au loc în fotbalul normal și că Rapid trebuie să găsească soluții pentru ca suporterii să își poată susține echipa favorită la fiecare meci. Clubul se angajează să găsească o soluție pentru astfel de probleme și să asigure un mediu pozitiv și constructiv pentru toți suporterii Rapidului.

Recomandări pentru suporteri

Suporterii Rapidului sunt îndemnați să vină la meci cu cel puțin 45 de minute înainte de începerea partidei, pentru a evita aglomerația. Accesul în stadion se face pe baza abonamentului digital sau fizic, iar fiecare persoană poate achiziționa maxim 4 bilete. Echipa și suporterii speră că acest meci cu Oțelul Galați să aducă încă o victorie și să consolideze poziția Rapidului în clasamentul SuperLigii.

Taguri:

Rapid, SuperLiga, Oțelul Galați, bilete, Giulești, clasament, stelisti, Peluza Sud, Peluza Nord, VIP,

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments