Monday, June 24, 2024
HomeSportRapid, lovitură de imagine! Viorel Moldovan e noul președinte al clubului. Prima...

Rapid, lovitură de imagine! Viorel Moldovan e noul președinte al clubului. Prima reacție a fostului mare atacant!

Rapid a dat o adevărată lovitură de imagine înainte de startul sezonului 2024/2025. Giuleștenii au anunțat pe căile oficiale de comunicare că Viorel Moldovan, fostul mare atacant român, este noul președinte al Rapidului.

Rapid, lovitură de imagine! Viorel Moldovan e noul președinte al clubului. Prima reacție a fostului mare atacant!

Rapid continuă modificările radicale de la nivelul conducerii. Clubul alb-vișiniu i-a găsit înlocuitor lui Daniel Niculae pentru postul de președinte al clubului. Rapid a anunțat oficial că Viorel Moldovan, membru al „Generației de Aur”, revine în Giulești.

Nume uriaș în fotbalul românesc, Viorel Moldovan a îmbrăcat tricoul Rapidului în perioada 2006-2007. „Cu o carieră impresionantă, ce include performanțe deosebite atât pe teren, cât și pe banca tehnică, Viorel Moldovan a demonstrat mereu determinare, profesionalism, fiind și un om care cunoaște foarte bine spiritul rapidist”, a fost prezentarea pe care Rapid i-a făcut-o lui Viorel Moldovan.

Pentru o scurtă perioadă de timp, Viorel Moldovan a ocupat postul de director sportiv la Rapid în 2007. „Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat”, a declarat noul Președinte al Rapidului.

Știre în curs de actualizare…

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General