Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportRapid, înfrângere amară în fața arbitrajului

Rapid, înfrângere amară în fața arbitrajului

Rapid, înfrângere amară în fața arbitrajului

După meciul pierdut în fața formației FCU Craiova, jucătorii echipei Rapid nu au ezitat să critice arbitrajul, considerând că influența acestuia a schimbat cursul partidei. Printre ei se numără și Dragoș Albu, care a recunoscut că lovitura de la 11 metri acordată celor de la Rapid în minutul 75 a fost momentul care a adus victoria formației adverse.

Vlad Achim, furios pe arbitrul Horațiu Feșnic

După meci, Vlad Achim a exprimat furia sa față de deciziile arbitrului Horațiu Feșnic. Fotbalistul Rapidului a subliniat că pierderea partidei se datorează și erorilor proprii, însă a adăugat că arbitrajul a influențat în mod decisiv rezultatul final. Achim a menționat că decizia de acordare a penalty-ului în favoarea echipei FCU Craiova a avut un impact psihologic asupra jocului, deschizând ușa pentru revenirea adversarilor. În plus, Achim a remarcat că echipa sa trebuie să fie mai constantă și să controleze mai bine jocul.

Accuze dure împotriva arbitrajului

Vlad Achim nu s-a ferit să facă acuzații puternice la adresa arbitrajului. El a afirmat că arbitrii au acordat numeroase faulturi neacordate în favoarea adversarilor și au omis să sanctioneze faulturi clare împotriva echipei sale. Achim a considerat că decizia de acordare a penalty-ului a fost incorectă și că arbitrajul a fost influențat de presiunea publicului și de factori exteriori. El a subliniat că aceste decizii au destabilizat echipa și au afectat jocul acesteia.

Achim a adăugat că observă o anumită tendință în meciurile în care arbitrează Horațiu Feșnic, menționând că Rapid nu a pierdut niciodată astfel de meciuri. Acesta a făcut referire și la partida contra echipei FCSB, în care Feșnic nu a eliminat doi jucători ai Rapidului pentru faulturi extrem de dure.

Pierderea controlului în teren

Vlad Achim a explicat că deciziile arbitrajului au creat panică în rândul jucătorilor și au destabilizat jocul echipei Rapid. El a rememorat momente în care s-au acordat faulturi nejustificate împotriva echipei sale și a subliniat că adversarii s-au folosit de aceste avantaje pentru a câștiga avantajul. Achim a menționat că echipa sa ar fi putut echilibra meciul dacă nu ar fi existat decizia de acordare a penalty-ului și a subliniat importanța menținerii calmului și a controlului în astfel de situații.

Jucătorul Rapidului a concluzionat că echipa sa trebuie să învețe să facă față presiunii și să-și mențină concentrarea pentru a nu pierde controlul în teren.

Rapidul se revoltă împotriva arbitrajului

În urma meciului pierdut în fața FCU Craiova, jucătorii echipei Rapid au exprimat nemulțumirea față de prestația arbitrilor. Ei consideră că deciziile arbitrale au avut un impact semnificativ asupra desfășurării și rezultatului partidei. Criticile lor se îndreaptă în special către arbitrul Horațiu Feșnic, pe care îl consideră responsabil pentru deciziile controversate luate în favoarea adversarilor. Rapidul speră ca astfel de situații să nu se mai repete în viitoarele meciuri și solicită o justiție corectă și obiectivă în fotbalul românesc.

TAGS: Rapid, arbitraj, Vlad Achim, Horațiu Feșnic, acuzații arbitraj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments