Wednesday, April 17, 2024
HomeSportRapid în stare de șoc: Albion Rrahmani attract de o echipă de...

Rapid în stare de șoc: Albion Rrahmani attract de o echipă de top din Premier League!

Rapid în stare de șoc: Albion Rrahmani attract de o echipă de top din Premier League!

Mutarea lui Albion Rrahmani la Rapid s-a dovedit a fi profund benefică pentru echipa din Giulești. Atacantul care a fost achiziționat cu suma de 600.000 de euro a reușit să impresioneze pe teren, reușind să înscrie nu mai puțin de 13 goluri în cele 15 partide de campionat jucate pentru echipa sa.

Albion Rrahmani, dorit de o echipă de top din Premier League!

Informația că Albion Rrahmani a intrat pe radarul unei echipe de top din Premier League a stârnit interesul multora. Astfel, conform dezvăluirilor făcute de Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, se pare că echipa Aston Villa este foarte interesată de serviciile atacantului kosovar.

Declarațiile lui Ivanovici au generat un mare interes în mediul fotbalistic: “Interes mare pentru Rrahmani din partea lui Aston Villa. Din sursele noastre, Aston Villa se interesează de Rrahmani, un jucător pe profilul lui Unai Emery. Pentru mine, este cel mai bun jucător. Poate să joace în Vest fără probleme,” a dezvăluit Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Buzărin îl consideră pe Rrahmani cel mai bun jucător din SuperLiga în acest moment

Voci autorizate din mediul fotbalistic, precum jurnalistul Alin Buzărin, au pus laude la adresa lui Albion Rrahmani. Conform declarațiilor acestuia făcute la FANATIK SUPERLIGA, Rrahmani este văzut drept cel mai bun jucător din SuperLiga, ridicându-se deasupra numelor precum Coman și Darius Olaru. Cu toate acestea, Rrahmani a arătat o revenire spectaculoasă după o accidentare gravă.

Buzărin a subliniat importanța lui Rrahmani în echipa Rapid, afirmând: “Pentru mine este cel mai bun jucător din SuperLiga în acest moment. Peste Coman și peste Darius Olaru. Un jucător pe care s-au dat 600.000 de euro și care a jucat 15 meciuri pentru Rapid,” a punctat jurnalistul.

Rrahmani despre perioada sa la Rapid și adaptarea sa în campionatul românesc

Într-un interviu acordat presei din Kosovo, Albion Rrahmani a dezvăluit detalii interesante despre parcursul său la Rapid și experiența sa în SuperLiga românească. Fotbalistul a mărturisit că inițial a subestimat nivelul competitiv al SuperLigii, însă a reușit să se adapteze cu succes la fotbalul fizic practicat în România.

Rrahmani a subliniat: “Am crezut că campionatul este ușor, dar după ce am discutat cu Ermal Krasniqi, mi-am dat seama că nu este deloc simplu. Am constatat că fotbalul este fizic și solicitant, dar m-am adaptat bine și acest lucru se reflectă în evoluțiile mele pe teren.

De asemenea, fotbalistul a subliniat sprijinul oferit de colegii săi din Kosovo precum Ermal Krasniqi și Florent Hasani, care au facilitat procesul său de integrare în echipa și în campionatul românesc. Albion Rrahmani a evidențiat: “Mi-e mai ușor acum că îi am alături pe Krasniqi și Hasani, care provin de asemenea din Kosovo. Cunoscându-ne de mult timp, avem o înțelegere excelentă. Sper că în viitor vor veni și alți jucători de calitate din Kosovo, pentru că avem mulți fotbaliști talentați în Superliga Kosovo.

Solicitat să-și pună amprenta încă o dată pentru Rapid, Rrahmani este în centrul atenției

Pe fondul interesului crescut pentru jucătorul Albion Rrahmani, Rapid se află într-o situație delicată. Cu perspective de transfer către o echipă de top din Premier League, atenția asupra evoluțiilor fotbalistului este ridicată.

Așadar, fanii Rapidului sunt cu ochii pe performanțele lui Rrahmani, așteptându-se ca acesta să continue să își demonstreze calitățile și să se mențină în prim-planul fotbalului internațional.

Bombă de mercato pentru Rapid: Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League!

Horia Ivanovici, Albion Rrahmani, SuperLiga, transferuri, Rapid, Premier League, Aston Villa

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments