Sunday, April 21, 2024
HomeSportRapid, în căutarea victoriei împotriva lui Hermannstadt pentru a rămâne în cursa...

Rapid, în căutarea victoriei împotriva lui Hermannstadt pentru a rămâne în cursa la titlu

Rapid, în căutarea victoriei împotriva lui Hermannstadt pentru a rămâne în cursa la titlu

Echipa de fotbal Rapid va juca vineri seara pe teren propriu împotriva echipei Hermannstadt, într-un meci crucial pentru ambele formații. Rapid speră să-și continue parcursul excelent din acest sezon, având în vedere că a obținut deja 4 victorii din 4 posibile.

Pentru Rapid, această partidă este extrem de importantă în lupta lor la titlu cu echipa FCSB. Cu toate că mai sunt multe meciuri de jucat până la finalul sezonului, fiecare punct contează în această cursă. Astfel, Rapid are nevoie de o victorie în acest meci, pentru a se menține în topul clasamentului și pentru a-și crește șansele de a învinge rivala FCSB în lupta la titlu.

Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, vorbește despre importanța meciului cu foștii rapidiști

Pentru Rapid, această partidă este și mai specială, deoarece se vor afla față în față cu doi foști jucători ai echipei, Dani Coman și Marius Măldărășanu, care au scris istorie în Giulești. Înaintea meciului, șicanările au început deja între cele două tabere, iar Dani Coman a dezvăluit că a primit numeroase telefoane de amenințare din partea amicilor rapidiști.

Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul suporterilor rapidiști, a fost invitat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde a fost întrebat despre meciul cu foștii rapidiști și rivalitatea dintre cele două echipe. Ungurean afirmă că întâlnirile cu oamenii care au lucrat la Rapid au fost întotdeauna grele pentru echipă și că rezultatele din trecut susțin acest lucru.

Rapid se confruntă cu riscul de a juca fără spectatori pe stadionul Giulești

Suporterii Rapidului sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și pentru spectacolul pe care-l oferă în peluză la meciuri. Cu toate acestea, acest lucru a dus la mai multe amenzi pentru club, din cauza utilizării torțelor și fumigenelor de către ultrași. Există riscul ca echipa să fie sancționată cu jocurile cu porțile închise, ceea ce ar fi în detrimentul atât al echipei, cât și al suporterilor.

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean „Bocciu”, a discutat despre această situație în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. El afirmă că suporterii Rapidului vor continua să facă spectacol pe stadion, chiar dacă autoritățile au aplicat amenzi, deoarece ei susțin echipa în mod echilibrat și nu aduc prejudicii clubului.

De asemenea, Ungurean îi linistește pe fanii Rapidului, spunând că vor gestiona situația corect și nu vor face pe placul celor care doresc ca echipele să joace fără suporteri. Mesajul său este că nu vor renunța la spectacolul oferit de galerie și vor face tot posibilul să evite o astfel de sancțiune.

Rapid are nevoie de victorie în meciul cu Hermannstadt pentru a rămâne în lupta la titlu. Suporterii Rapidului continuă să ofere un spectacol extraordinar pe stadion, dar riscul de a juca fără spectatori planează asupra echipei. Cu toate acestea, liderul galeriei promite că nu vor renunța la pasiunea și susținerea lor.

RISCA Rapid sa joace fara spectatori?! REACTIA DURA a liderului galeriei giulestene

Articolul nostru prezintă un interviu cu Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, în care acesta discută despre riscul ca echipa să joace fără spectatori pe stadionul Giulești. Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să urmăriți interviul înregistrat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

TAGS: Rapid, Hermannstadt, FCSB, Liviu Ungurean, Dani Coman, Marius Măldărășanu, FANATIK SUPERLIGA.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments