Thursday, May 23, 2024
HomeSportRapid îl vrea pe Toni Conceicao ca antrenor pentru viitorul sezon

Rapid îl vrea pe Toni Conceicao ca antrenor pentru viitorul sezon

Rapid îl vrea pe Toni Conceicao ca antrenor pentru viitorul sezon

Gruparea Rapid se află într-o perioadă dificilă, fiind pe locul 5 și având doar șanse teoretice să se califice în competițiile europene. Cu un parcurs deloc favorabil în play-off, echipa a decis să caute un antrenor pentru a-i oferi un nou suflu viitorului sezon. În centrul atenției se află Toni Conceicao, fostul tehnician al formației CFR Cluj, în vârstă de 62 de ani.

Care sunt reacțiile lui Toni Conceicao după contactul din partea Rapidului?

Toni Conceicao, contactat recent de reprezentanții echipei Rapid, a avut o primă reacție pozitivă cu privire la posibilitatea de a prelua conducerea tehnică a giuleștenilor. Fostul antrenor al CFR Cluj a declarat că ar fi deschis să discute o eventuală colaborare, menționând că îi plac condițiile din România. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Toni Conceicao a subliniat importanța unei oferte concrete din partea clubului.

  • Toni Conceicao a cucerit 3 trofee în România, toate cu CFR Cluj: Cupa României (de două ori – în 2009 și 2016) și Supercupa României în 2010.

Liber de contract din 2022, Toni Conceicao poate aduce experiență și succes echipei Rapid

Experiența lui Toni Conceicao în fotbalul românesc este una remarcabilă, fiind ultima dată pe banca tehnică a CFR Cluj în sezonul 2018/2019. După ce a fost demis de la naționala Camerunului, portughezul s-a aflat în căutarea unei noi provocări în România, fiind tatonat și de echipa U Cluj în trecut.

Refuzul lui Toni Conceicao față de FCSB și Gigi Becali în 2019

În 2019, Gigi Becali, patronul lui FCSB, a încercat să-l aducă pe Toni Conceicao în echipa sa, însă negocierile nu au ajuns la un acord. Portuarul declara că diferențele de viziune cu patronul au fost principala cauză a respingerii ofertei. Despre întâlnirea cu Gigi Becali, Toni Conceicao a dezvăluit că discuția cu acesta s-a încheiat rapid, recunoscând în același timp influența importantă pe care o are patronul asupra echipei.

TAGS: Toni Conceicao, Rapid, FCSB, antrenor
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments