Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportRapid face o lovitură pe piața transferurilor: Cătălin Vulturar va ajunge la...

Rapid face o lovitură pe piața transferurilor: Cătălin Vulturar va ajunge la București!

Rapid face o lovitură pe piața transferurilor: Cătălin Vulturar va ajunge la București!

Echipa Rapid pare hotărâtă să-și întărească lotul în această perioadă de mercato și a reușit să bifeze un transfer important. Mijlocașul Cătălin Vulturar, în vârstă de 19 ani, va fi adus de la echipa italiană Lecce, club care ocupă locul 14 în Serie A. Acesta va fi al șaselea jucător transferat de către Rapid în această perioadă, după Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Marian Aioani.

Daniel Pancu: “Vulturar are calități de lider și va aduce un plus echipei Rapid”

Cătălin Vulturar este un talent promițător și a reușit să atragă atenția selecționerului naționalei Under-21, Daniel Pancu. Acesta l-a laudat pe tânărul mijlocaș, menționând că acesta a fost căpitanul echipei Lecce Primavera și are calități de lider. Pancu a declarat că a fost foarte mulțumit de evoluțiile lui Vulturar și că acesta se adaptează ușor la sistemul de joc impus.

“L-am folosit atât ca mijlocaș defensiv, cât și ca număr 8, iar el a făcut față foarte bine în ambele poziții. Cătălin are o educație fotbalistică foarte bună, o capacitate de efort remarcabilă și este un recuperator deosebit. De asemenea, este un fotbalist inteligent și lider pe teren. Transferul său vine în completarea strategiei echipei Rapid, care dorește să dezvolte și să promoveze tineri talentați în fotbalul românesc.”

Cătălin Vulturar va semna un contract pe cinci ani cu Rapid

Transferul lui Cătălin Vulturar la Rapid a fost agreat atât de clubul românesc, cât și de echipa italiană Lecce. Potrivit informațiilor, Rapid va plăti o sumă importantă pentru transferul mijlocașului, iar Lecce va păstra 40% din drepturile federative ale jucătorului. Cu eventualele bonusuri pentru câștigarea SuperLigii și calificarea în grupele unei competiții europene, suma pe care Rapid o va plăti pentru Vulturar poate ajunge la 700.000 de euro. Tânărul fotbalist va semna un contract valabil pe cinci ani cu echipa din București.

Obiectivul Rapidului în acest sezon: câștigarea campionatului

Ambiția echipei Rapid este una mare în acest sezon. Deși diferența față de rivala FCSB este considerabilă, președintele clubului, Dan Șucu, a declarat că obiectivul echipei este câștigarea campionatului. El a menționat că nu își propune altceva decât să aibă succes în competițiile în care este implicat, iar acest lucru se reflectă în modul în care echipa este pregătită și motivată pe teren.

“Nu intru într-o competiție dacă nu mă gândesc că vreau să o câștig. Câștigarea campionatului este unicul obiectiv al echipei Rapid pentru acest sezon. Chiar dacă nu vom reuși în acest an, nu este o frustrare mare, dar trebuie mereu să ne propunem să fim cei mai buni și să luptăm pentru trofee.”

Scandalul biletelor la meciul Rapid – Dinamo

Meciul dintre Rapid și Dinamo a fost însoțit de un scandal în rândul suporterilor. Fanii rapidiști au anunțat că nu se vor prezenta la meci, după ce au aflat că numărul de locuri disponibile a fost redus drastic, de la 5.000 la doar 2.800. Acest lucru a stârnit nemulțumirea suporterilor, iar oficialii giuleșteni au susținut decizia fanilor, ca o formă de solidaritate. Astfel, meciul s-a desfășurat fără sprijinul fanilor, ceea ce a avut un impact asupra echipei lui Bergodi.

TAGS: Rapid, transferuri, Cătălin Vulturar, Lecce, Serie A, fotbal românesc, Daniel Pancu, talent, lider, contract, obiective, campionat, suporteri, scandal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments