Monday, May 20, 2024
HomeSportRapid Dată în Judecată de Alexandra Lacrabere pentru un Transfer Scandalos!

Rapid Dată în Judecată de Alexandra Lacrabere pentru un Transfer Scandalos!

Rapid Dată în Judecată de Alexandra Lacrabere pentru un Transfer Scandalos!

Campioana olimpică Alexandra Lacrabere a semnat un transfer senzațional cu echipa Rapid în februarie 2022, dar aventura ei în Giulești s-a încheiat brusc. Nemulțumită de sistemul antrenorului Carlos Viver, Lacrabere a văzut rezilierea contractului pe masa discuțiilor în luna octombrie.

Suma Considerabilă de 100.000 de Euro de Recuperat de la Rapid!

Alexandra Lacrabere a obținut dreptatea, reușind să obțină 100.000 de euro de la Rapid ca despăgubire pentru rezilierea contractului. Clubul a fost sancționat cu o amendă de 5000 de lei, dar nu se lasă și intenționează să conteste legalitatea despăgubirii.

Rapid a decis să acționeze în instanță, dat fiind că jucătoarea franțuzoaică a refuzat să accepte o soluție pe cale amiabilă. Procesul are primul termen programat pe 30 aprilie și se preconizează a fi unul lung, cu multiple etape și, posibil, recursuri.

Peripețiile Scandalului în Lumea Handbalului!

Alexandra Lacrabere, cu o carieră impresionantă alături de echipa națională a Franței, a semnat cu Rapid având ca obiectiv câștigarea Ligii Campionilor. Cu toate acestea, aspirațiile sale au fost curmatte de un conflict cu antrenorul și rezilierea contractului.

Sezonul actual a adus provocări pentru Rapid, cu o evoluție sub așteptări după ce sub comanda lui Kim Rasmussen echipa nu a reușit să iasă din grupele Ligii Campionilor. Cu toate acestea, lupta pentru locul secund în campionat rămâne crucială pentru obținerea unui wild card în competiția europeană de anul viitor.

  • Alexandra Lacrabere are 37 de ani.
  • Franțuzoaica are de recuperat suma de 100.000 de euro de la Rapid.

Articole Relevante:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments