Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportRapid caută să continue seria victoriilor în SuperLiga cu o nouă performanță

Rapid caută să continue seria victoriilor în SuperLiga cu o nouă performanță

Rapid caută să continue seria victoriilor în SuperLiga cu o nouă performanță

Fotbal Club Rapid București este echipa care are în plan să obțină încă o victorie în cadrul SuperLigii Românești. Echipa se pregătește cu înfrigurare pentru meciul contra echipei Oțelul Galați, care va avea loc sâmbătă, 3 februarie, la ora 20:00, în etapa a 24-a a competiției.

Jucătorii revin în forță la Rapid înaintea meciului cu Oțelul

Unul dintre cei mai importanți jucători ai Rapidului, Claudiu Petrila, revine în lotul echipei după o perioadă de absență cauzată de o accidentare. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a avut o ruptură musculară în luna octombrie a anului trecut, într-un meci împotriva Universității Craiova. Potrivit informațiilor dezvăluite de FANATIK, jucătorul împrumutat de la CFR Cluj a lipsit de pe teren la începutul acestui an, dar acum este gata să revină în acțiune.

Rapid a postat mai multe fotografii de la antrenamentul lui Petrila, evidențiind faptul că acesta și-a reluat antrenamentele alături de restul echipei și este complet recuperat. Cu siguranță, revenirea sa reprezintă un avantaj pentru echipa Rapidului în următoarea partidă.

Krasniqi, un transfer de succes pentru Rapid

O altă revenire importantă în echipa Rapidului este cea a atacantului Ermal Krasniqi, venit în această iarnă de la echipa CFR Cluj. Echipa bucureșteană a plătit un million de euro pentru transferul jucătorului, conform informațiilor oferite de FANATIK. Krasniqi s-a adaptat rapid la noul său mediu și a debutat cu un gol în prima sa apariție oficială într-un meci împotriva Universității Craiova.

Cu toate acestea, atacantul kosovar a avut parte de o accidentare la coapsă și a fost înlocuit în pauza meciului menționat anterior. Antrenorul Cristiano Bergodi a confirmat problemele medicale ale lui Krasniqi, declarând că acesta a resimțit disconfort încă de la momentul în care a marcat golul și a cerut schimbarea la vestiare pentru a preveni o posibilă agravare a accidentării.

Acum, Krasniqi s-a recuperat și a revenit la antrenamente, fiind apt pentru a juca în următoarele meciuri ale echipei Rapidului.

TAGS: Rapid, SuperLiga, Oțelul, Claudiu Petrila, Ermal Krasniqi

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments