Wednesday, April 17, 2024
HomeSportRapid București, pe drumul victoriei în SuperLiga: ”Nu-ți mai dădea încredere”

Rapid București, pe drumul victoriei în SuperLiga: ”Nu-ți mai dădea încredere”

Rapid București, pe drumul victoriei în SuperLiga: ”Nu-ți mai dădea încredere”

Trupa antrenată de Cristiano Bergodi merge în continuare pe un ritm excelent în SuperLiga și a reușit să câștige toate cele 12 puncte posibile. Începutul de an a fost decisiv pentru Rapid în întâlnirea cu FC U Craiova, unde echipa a reușit să întoarcă scorul și să obțină o victorie importantă.

Un moment de cotitură pentru Rapid București în startul anului 2024

După o perioadă sub așteptările suporterilor, Rapid București și-a luat revanșa în startul anului 2024 și a reușit să obțină victorii în fiecare meci. Cristi Coste, fost jucător al echipei, consideră că ultimele 20 de minute din derby-ul cu FC U Craiova au avut un impact semnificativ asupra traseului Rapidului în acest sezon.

„În 2024 au contat foarte mult ultimele 20 de minute cu FC U Craiova. A fost o cotitură în tot ce a însemnat parcursul ulterior al Rapidului. Nu întorceai FC U atunci nu cred că vorbeam de 9 puncte de primul loc, încă speranțe la titlul și tot ce e în Giulești”, a declarat Cristi Coste.

Specialistul Robert Niță consideră că o înfrângere în fața echipei FC U Craiova 1948 ar fi afectat încrederea jucătorilor lui Cristiano Bergodi. Cu toate că Rapidul a avut un sezon impresionant de transferuri, un eșec în primul meci ar fi fost o dezamăgire pentru echipă.

„Un meci care nu îți mai dădea încrederea pe care ți-a dat-o, nu mai era entuziasmul care era pe lângă echipă. Și suporterii poate deveneau nemulțumiți, se schimbau datele problemei pentru că începeai cu o înfrângere în Giulești după o serie de investiții”, a spus Robert Niță.

Cum a fost decisă soarta derby-ului Rapid – FC U Craiova 4-3

Echipa FC U Craiova a condus cu 3-1 în meciul de la Giulești, dar schimbările făcute de antrenorul Rapidului, Juan Bauza și Wiliam Baeten, au schimbat soarta jocului. La finalul partidei, Adrian Mititelu, președintele FC U Craiova, a fost supărat pe antrenorul Giovanni Costantino pentru că echipa a pierdut avantajul și a suferit o înfrângere în prelungiri, cu scorul de 4-3.

“Așa ceva nu am mai pățit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 și să pierdem cu 4-3… nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova. Părerea mea e că meciul l-a pierdut Costantino. A făcut niște schimbări neinspirate. Antrenorul a făcut niște greșeli pe care nu le-am mai văzut niciodată. A scos jucători importanți cum ar fi Bauza – sunt două cluburi care l-au dorit și au oferit sume importante pentru el. Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mână și l-am pierdut din cauza unor decizii aberante. Asta e și problema cu antrenorii care au prea multă libertate. Sunt foarte supărat! Poate ar trebui să-și dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem multe eforturi, cheltuim mulți bani și avem multă pasiune”, a declarat Adrian Mititelu.

CEL MAI IMPORTANT MOMENT din startul anului 2024 pentru Rapid: “A FOST O COTITURA”

Revanșa Rapidului în SuperLiga

Rezultatele bune obținute de Rapid în startul anului 2024 au adus echipa pe primul loc în clasament. Performanța este cu atât mai valoroasă având în vedere că rivalii de la FCSB sunt depășiți de Rapid. Echipa își propune să continue pe acest drum și să câștige titlul în fața rivalei.

Influența schimbărilor în jocul Rapidului

Schimbările făcute de antrenorul Cristiano Bergodi în timpul meciului cu FC U Craiova 1948 au avut un impact puternic asupra rezultatului final. Juan Bauza și Wiliam Baeten au adus un plus de energie și creativitate în jucătorii Rapidului, contribuind astfel la întoarcerea spectaculoasă a scorului.

Momentele decisive ale partidei

Meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948 a fost unul plin de emoție și răsturnări de situație. După o primă repriză echilibrată, FC U Craiova a reușit să marcheze trei goluri și să se distanțeze în scor. Totuși, formația Rapidului nu s-a dat bătută și a reușit să revină spectaculos, obținând o victorie importantă.

Reacții după meci

Adrian Mititelu, președintele FC U Craiova, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul final și a criticat deciziile antrenorului Giovanni Costantino. Supărat pe schimbările făcute în echipă, Mititelu a declarat că antrenorul ar trebui să-și dea demisia și că a făcut niște greșeli de neacceptat. De partea cealaltă, Cristi Coste a subliniat importanța ultimelor 20 de minute ale meciului și impactul lor asupra parcursului Rapidului în campionatul curent.

Concluzie

Rezultatul meciului dintre Rapid București și FC U Craiova 1948 a adus o schimbare importantă în clasamentul SuperLigii. Performancele excelente ale echipei pregătite de Cristiano Bergodi în startul anului 2024 i-au adus Rapidului 12 puncte și primele locuri în clasament. Echipa este hotărâtă să continue pe această linie și să câștige titlul în fața rivalei FCSB. Revanșa Rapidului este pe deplin meritată, iar victoria spectaculoasă obținută împotriva FC U Craiova demonstrează determinarea și valoarea jucătorilor. Urmează o perioadă importantă pentru ambele echipe, iar cu siguranță vor exista noi provocări și emoții puternice în continuarea campionatului.

TAGS: Rapid, SuperLiga, Cristiano Bergodi, FC U Craiova, titlu, Rapid București, clasament

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments